Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип

Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип

11 Листопада 2014
5586
11 Листопада 2014
18:13

Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип

5586
Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип
Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип

10 листопада телеканал NewsOne вийшов в ефір у новому графічному та звуковому оформленні, з новим слоганом і оновленим логотипом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ефір телеканалу на поточному етапі наповнений новинами, а в подальшому з'являться спеціальні репортажі, ток-шоу, документалістика, аналітичні та тематичні програми. На каналі запевняють, що склали програмну сітку таким чином, щоб навіть зайняті люди могли в зручний час отримати максимум новин і аналітики в стислій формі.

 

«Медіаресурс дотримується продюсерського принципу роботи з інформацією, що передбачає розробку кожної значущої новини із загальної інформаційної стрічки унікальним чином, отримуючи ексклюзивні коментарі та розширену інформацію про найважливіші події» - пояснює специфіку роботи оновленого телеканалу креативний продюсер Дарина Огір.

 

 

Телеканал працює в технології конвергентного ньюзруму з інтернет-ресурсом MigNews. Програмний продукт виробляється на базі власного апаратно-студійного мовного комплексу, повідомили в прес-службі.

 

Нині канал працює над запуском нової студії. «У планах - випуски новин та інтерв'ю в прямому ефірі, організація телемостів зі студій в Україні та інших країнах. На сьогоднішній день ми проводимо кастинги ведучих для роботи в новій студії та максимально розширюємо присутність, щоб телеканал можна було дивитися в кожному місті країни», - розповіла директор телеканалу Олена Рудик.

 

«NewsOne у його оновленому вигляді - це унікальний проект для України, особливо зараз. Так склалося, що ми живемо в складний історичний момент і чітка, перевірена, а головне - коротка й оперативна інформація тепер фактично необхідні для виживання, - заявляє генеральний продюсер телеканалу Ігор Золотаревський. - NewsOne відповідає всім цим викликам. І найголовніше: ми шукаємо і знаходимо принципово важливу для нашого глядача й читача інформацію та коментарі там, куди інші навіть не думають заглядати».

 

Нагадаємо, у січні 2014 року колишній власник News One український бізнесмен Вадим Рабинович продав канал народному депутату України (Партія регіонів) Євгену Мураєву.

 

У травні «Детектор медіа» стало відомо, що канал NewsOne очолили екс-директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» новин Ігор Золотаревський та колишній заступник директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» з виробництва Дарина Огір.

 

У липні стало відомо, що з каналу звільнилася половина працівників.

 

У серпні пані Огір увійшла до складу редакційної ради каналу, а директором каналу став Антон Авер'янов.

 

Із жовтня директором NewsOne стала Олена Рудик, яка в минулому працювала головою правління Першого ділового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5586
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
))))
3446 дн. тому
ну раз рудик пришла к руководству, значит каналу осталось недолго
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду