detector.media
16.12.2014 17:16
Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії
Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії

15 грудня о 12.00 телеканал News One вийшов у прямий ефір зі своєї нової студії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До цієї події канал готувався більш, ніж півроку.

 

«Це стало черговим кроком на довгому шляху, який команда каналу почала ще в квітні 2014 року після прийняття оновленої концепції та рішення про переформатування», - повідомляє прес-служба.

 

За шість місяців були споруджені новий апаратно-студійний, виробничий та радіомовний комплекси. Редакція каналу перехала в новий офіс, його колектив збільшився у чотири рази. Відбувся запуск нової конвергентної технології виробництва і випуску новин.

 

Перший прямий ефір програми «Новости» з нової студії вів Богдан Машай. Він працює в парі зі своєю коллегою Юлією Войнар. Програма «Новости» виходить тричі на день - о 12.00, 15.00 та 19.00.

 

«Надалі канал прийде до безшовного інформаційного мовлення в прямому ефірі. Програмна сітка телеканалу вже побудована за принципом єдиного постійно оновлюваного випуску. Матеріали виходять єдиним інформаційним потоком, органічно перетікаючи з формату у формат. Кожні півгодини головні новини глядачеві за одну хвилину повідомляють ведучі каналу в коротких хедлайнах (програма Headline)», - зазначають у прес-службі.

 

 

В планах каналу на наступний рік - розширення лінійки інформаційних форматів та запуск студійних аналітичних та ток-шоу. «У студії News One вже передбачено 6 базових майданчиків для різних форматів, а одна з найбільших відеостін в Україні відкриває величезні можливості для візуалізації та інфографіки», - йдеться в повідомленні прес-службу.

 

Нагадаємо, 10 листопада телеканал News One розпочав мовлення в оновленому форматі та в новому графічному оформленні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY