«Код нації» приніс «Україні» невисокі показники

«Код нації» приніс «Україні» невисокі показники

2 Грудня 2014
11593
2 Грудня 2014
13:59

«Код нації» приніс «Україні» невисокі показники

11593
«Код нації» приніс «Україні» невисокі показники
«Код нації» приніс «Україні» невисокі показники

28 листопада прем'єра документального дослідницького проекту «Код нації» на телеканалі «Україна» взяла рейтинг 1,59%, частку 4,16% за аудиторією «18-54», вибірка «Вся Україна».

 

У великих містах із населенням понад 50 тисяч осіб за тією ж аудиторією показники вищі: рейтинг 1,92%, частка 5,67%.

 

Показники проекту виявилися вдвічі нижчими за середню частку каналу, яка за 48-й тиждень 2014 року (24-30 листопада) становила 9,20% за аудиторією «18-54, вся Україна» і 10,56% за аудиторією «18-54, 50 тис.+».

 

Проект вийшов у слоті 19:48-21:12 у п'ятницю.

 

Нагадаємо, «Код нації» - це масштабне дослідження, котре з точки зору різних наук з'ясовувало, що таке українська нація і що допомагає українцям зберегти національну ідентичність. На замовлення каналу «Україна» проект зняли режисери-документалісти Іларіон Павлюк, Володимир Рибась та Олег Рогожа.

 

«Код нації» є не першим документальним проектом цих телевізійників, знятим на замовлення каналу «Україна». У 2012 році глядачеві було представлено дослідницький проект «ДНК. Портрет нації», а у 2013 році - «ДНК 2. У пошуках жінки». Також цієї зими глядачі змогли побачити дослідницький проект «Планета мавп: куди діваються розумні діти?».

 

Рецензію на проект «Код нації» читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Розрахунок показників здійснено для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду