«Студія Квартал 95» знімає проект новорічні «Казки У» для телеканалу ТЕТ

«Студія Квартал 95» знімає проект новорічні «Казки У» для телеканалу ТЕТ

27 Листопада 2014
9268
27 Листопада 2014
16:06

«Студія Квартал 95» знімає проект новорічні «Казки У» для телеканалу ТЕТ

9268
«Студія Квартал 95» знімає проект новорічні «Казки У» для телеканалу ТЕТ
«Студія Квартал 95» знімає проект новорічні «Казки У» для телеканалу ТЕТ

«Студія Квартал 95» зараз знімає новорічний проект «Казки У» для телеканалу ТЕТ. Про це повідомляє «Медіаняня».

 

Зйомки відбуваються у студії «Укртелефільм». Проект «Казки У» матиме вісім епізодів, які по одному показуватимуть впродовж тижня перед Новим роком.

 

«Наш проект вилився з скетчкому «Країна У». Вирішили чимось здивувати глядача в Новий рік, і Андрій Чивурін (продюсер. - ТК.) запропонував зробити казки. Ми, в свою чергу, ідею підтримали. У підсумку вийшли грандіозні декорації, не менш грандіозний грим і все інше», - коментує актор Чингіс Мазинов, відомий глядачам по ролі в комедійному шоу «Країна У».

 

Пан Мазинов також виступає у цьому проекті креативним продюсером.

 

У шоу «Казки У» беруть участь всі актори скетчкому «Країни У». «А деякі навіть зберегли свої образи, переробивши їх на казковий лад. Приміром, Танька і Володька - тепер Кощій Безсмертний і Марія Майстриня, вони також разом живуть, сваряться, миряться. Не всі образи вдалося перенести, але ми намагалися це зробити. Наприклад, ми - колишні гопники - тепер Джин і Аладдін, і інтелектуальності своїх персонажів не зберегли. У той же час, наші казкові історії перегукуються з тим, що відбувається практично щодня в життях наших глядачів», - розповів Чингіс Мазинов.

 

Він зазначив також, що зйомки стартували 12 листопада і тривали два тижні. Декорації та грим готувалися впродовж місяця. Новорічне шоу «Казки У» створюється силами двох продакшнів - «Студії Квартал 95» та «Драйв продакшн», які розробляють і графіку, і спецефекти.

 

Більшість акторів також пишуть сценарії до епізодів шоу. «Коли прийшов наш головний креативний продюсер Андрій Чивурін зі своєю пропозицією, ми не просто сказали« Давайте!» - у нас навіть були готові сценарії декількох казкових скетчів. Ну, а оскільки тема дуже плідна, то і інший матеріал створився дуже швидко. Пишуть у нас всі, 90% акторів зайняті в написанні сценаріїв, а 80% пишуть безпосередньо свої ролі. Сподіваюся, що за рахунок цього ми досягнемо тієї органічності, якої нам хотілося б», - каже Чингіс Мазинов.

 

Нагадаємо, 25 серпня в ефірі каналу ТЕТ стартував третій сезон комедійного шоу «Країна У». Прем'єра другого сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась14 квітня. Перший сезон стартував восени минулого року. 27 жовтня на телеканалі ТЕТ стартував ситком українською мовою під назвою «Одного разу під Полтавою» виробництва «Студії Квартал 95» та «Драйв Продакшн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9268
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Илья Лебедев
3432 дн. тому
Квартал розросся так!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду