ТЕТ починає показ україномовного ситкому «Одного разу під Полтавою»

ТЕТ починає показ україномовного ситкому «Одного разу під Полтавою»

8 Жовтня 2014
13284
8 Жовтня 2014
14:32

ТЕТ починає показ україномовного ситкому «Одного разу під Полтавою»

13284
ТЕТ починає показ україномовного ситкому «Одного разу під Полтавою»
ТЕТ починає показ україномовного ситкому «Одного разу під Полтавою»

27 жовтня на телеканалі ТЕТ стартує ситком українською мовою під назвою «Одного разу під Полтавою» виробництва «Студія Квартал 95», ТОВ «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Епізоди ситкому виходитимуть в ефір о 21.30.

 

Нагадаємо, ситком є спін-оффом скетчкому «Країна У», герої виявились настільки вдалими, що стали персонажами окремого серіалу. «Ідея створити окремий серіал з полтавськими героями народилася на каналі ТЕТ. І хоча спочатку у нас повстало питання, чому, власне, Полтава, потім ми погодились, бо мали бажання робити саме україномовний продукт. Його досі не вистачає нашому телебаченню. А тут така можливість - зробити щось своє, рідне, та ще й з улюбленими, абсолютно позитивними героями», - сказав креативний продюсер проекту Андрій Чивурін.

 

В новому проекті з'являться герої скетчкому «Країна У» Яринка, Юрчик, Кум та Дільничний з мальовничого села на Полтавщині. 

 

«Справа в тому, що в цих персонажах кожен може впізнати себе. Наприклад, Яринка - втілення жіночності та краси, справжня українка. В характері Юрчика бачимо такі притаманні багатьом співвітчизникам риси, як лінощі та імітація бурхливої діяльності.  Йому гроші заробляти треба, а він у дворі сидить. Проте, якщо життя змусить, він вийде із зони комфорту та влаштується на роботу», - розповів пан Чивурін.

 

У серіалі «Одного разу під Полтавою» до квартету героївскетч кому приєднаються нові персонажі - дід Петро та продавчиня сільмагу Вєра.

 

 

Щодо сюжету телеканал запевняє, що у ситкомі будуть показані  бурхливі події, які це село не бачило з часів Полтавської битви.

 

У ситкомі знялись Юрій Ткач (Юрчик), Ірина Сопонару (Яринка), Віктор Гевко (Кум), Олександр Теренчук (Дільничий), Олександр Данильченко (дід Петро), Ганна Саліванчук (Вєра).

 

Виробництвом серіалу займались «Студія «Квартал 95» і ТОВ «Драйв Продакшн». Продюсери Андрій Чивурін, Наум Баруля, Володимир Зеленський, Сергій Шефір, Борис Шефір. Автори сценарію  Чингіс Мазінов, Ілля Дерменжі, Сергій Бібілов, Рустем Емірсалієв, Тарас Стадницький, Віктор Гевко, Дмитро Голубєв, Андрій Чивурін. Режисер Андрій Бурлака. Саундтрек - гурту «ТНМК» .

 

Нагадаємо, 25 серпня в ефірі каналу ТЕТ стартував третій сезон комедійного шоу «Країна У». Прем'єра другого сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась 14 квітня. Перший сезон стартував восени минулого року.

 

У вересні канал анонсував, що також восени глядачі зможуть побачити на ТЕТ новий ситком «Одного разу під Полтавою», що є спін-оффом «Країни У».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду