Довженко-центр шукає кінознавця, директора кіноархіву та менеджерів

Довженко-центр шукає кінознавця, директора кіноархіву та менеджерів

21 Листопада 2014
4936
21 Листопада 2014
18:42

Довженко-центр шукає кінознавця, директора кіноархіву та менеджерів

4936
Довженко-центр шукає кінознавця, директора кіноархіву та менеджерів
Довженко-центр шукає кінознавця, директора кіноархіву та менеджерів

Національний центр імені Олександра Довженка повідомляє про вакансії чотирьох працівників - кінознавця, директора кіноархіву продакшн-менеджера та менеджера проектів. Про це організація повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

«Бажаєш власними руками творити майбутнє українського кіно?Досліджувати його минуле? Популяризувати сьогодення?Це чудова можливість долучитися до створення сучасної культурної інституції разом з нами!», - зазначається в повідомленні центру Довженка.

 

Вакансія кінознавця передбачає програмування фільмових програм, археологію кіно, створення видань. «Ти: випускник-гуманітарій (закордонний виш - плюс), володієш іноземними мовами, генеруєш ідеї», - описують кандидата роботодавці.

 

Продакшн-менеджер відповідатиме за організацію та забезпечення івентів, аналітику ринкових пропозицій та продакшн. Вимоги до кандидата: «Ти: маєш досвід лінійного продюсування, івент-менеджмента, або хочеш його здобути».

 

Менеджер проектів займатиметься генерацією проектів в сфері культури та культурного обміну, фандрайзингом та міжнародною комунікацією. «Ти: менеджер культури (досвідчений або початківець), стратегічний планер, активний комунікатор зі знанням іноземних мов», - зазначається в повідомленні.

 

До обов'язків директора кіноархіву входитиме стратегічне планування кіноархівної справи, контроль загальної діяльності, систематизація знань, інновації. Вимоги до апліканта: «Ти: маєш успішний досвід керування недержавним культурницьким проектом, контакти в міжнародній музейній/архівній сфері, компетенції в сфері історії українського та світового кіно, володієш іноземними мовами».

 

Центр Довженка зазначає, що перевагою при виборі кандидатів є наявність у них закордонної освіти/стажування, відсутність досвіду роботи в держустановах, вже реалізовані проекти, а також база контактів і залученість у кіносередовище.

 

Установа пропонує роботу в сучасній культурній інституції, цікаві міждисциплінарні культурологічні проекти в Україні та за кордоном, згуртовану команду та динамічну реалізацію власних ідей.

 

Мотиваційні листи та резюме з вказаною посадою прохання надсилати на адресу: o.mykolyshyn@dovzhenkocentre.org до 28 листопада.

 

«Ми всьому навчились самі. Бо мали нездоланне бажання змін. Для нас твоє бажання важливіше за досвід», - зазначає організація.

 

Нагадаємо, 12 листопада у державного підприємства «Національний центр Олександра Довженка» змінилося керівництво - генеральним директором було призначено одного з претендентів на цю посаду Івана Козленка, який дотепер обіймав посаду заступника генерального директора - директора кіноархіву. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду