Перший національний покаже документальний фільм «Вигнанці»

Перший національний покаже документальний фільм «Вигнанці»

19 Листопада 2014
4237
19 Листопада 2014
10:50

Перший національний покаже документальний фільм «Вигнанці»

4237
Перший національний покаже документальний фільм «Вигнанці»
Перший національний покаже документальний фільм «Вигнанці»

Сьогодні, 19 листопада, на Першому національному відбудеться прем'єра документального фільму «Вигнанці». Про це повідомляє PR-служба телеканалу.

 

Фільм вийде в ефірі Першого національного о 22.15.

 

Стрічка власного виробництва каналу розповідає про біженців - про долі тих, хто має залишати свої рідні землі через війну.

 

«Ніхто достеменно не знає, хто був найпершим біженцем. Є думка, що ним був біблійний Мойсей, який рятував свій народ від переслідування єгиптян. Сучасна історія біженства триває. За даними ООН, їхня кількість у світі досягла 52-х мільйонів. Цифра майже така, як за часів Другої світової війни. В Україні все почалося цієї весни - з Крим. А нині триває на Донбасі. Страшні обставини змусили людей тікати й шукати захисту та прихистку в столиці та інших областях країни. Ці люди стали на власній землі вигнанцями», - анонсує стрічку телеканал.

 

Автор фільму - Марина Львова, режисер - Сергій Ачинян.

 

Нагадаємо, 16 листопада в ефірі Першого національного вийшов повнометражний документальний фільм «Неоголошена війна. Записки документаліста» про передову АТО власного виробництва телекомпанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду