У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради

У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради

1 Серпня 2014
3151

У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради

3151
У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради
У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради

З 31 липня в місті Стаханові (Луганська область) відсутній зв'язок із співробітником відділу внутрішньої політики та інформації міськради Євгеном Шляхтіним та журналістом Євгеном Тимофєєвим. Про це повідомляє інтернет-видання «Інформатор».

 

Спеціаліст відділу внутрішньої політики та інформації Стахановської міської ради Євген Шляхтін був викрадений терористами ЛНР близько 12.00 просто з робочого місця. «Інформатор» повідомляє, що після затримання він вийшов на зв'язок з друзями і повідомив, що знаходиться в підвалі будівлі Стахановського відділку боротьби з економічної злочинністю (ВБЕЗ). Зараз журналіст на телефонні дзвінки не відповідає.

 

Відомо, що Євгена Шляхтіна взяли у полон терористи

 

З ранку 31 липня також відсутній зв'язок з близьким другом Євгена Шляхтіна, журналістом стахановського видання «Футбольний огляд» Євгеном Тимофєєвим. Як повідомили його друзі, телефон журналіста відключений, а в редакції видання їм відповіли, що журналіст на роботі не з'являвся, оскільки зараз перебуває у відпустці.

 

Про долю Євгена Тимофєєва поки нічого не відомо

 

«Інформатор» просить тих, то має будь-яку інформацію про зниклих, повідомляти до редакції за тел.: +38 093 621 31 38 або +38 066 195 70 64 або електронною поштою: info.informator.lg.ua@gmail.com.

 

Нагадаємо, що 31 липня стало відомо, що позаштатний кореспондент львівського телеканалу ZIK Юрій Лелявський, який 23 липня вдруге потрапив у полон до терористів на Донбасі, знаходиться в підвалі Луганської обладержадміністрації (ОДА).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3151
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду