detector.media
01.08.2014 14:04
У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради
У Стаханові зникли журналіст і співробітник відділу інформації міськради

З 31 липня в місті Стаханові (Луганська область) відсутній зв'язок із співробітником відділу внутрішньої політики та інформації міськради Євгеном Шляхтіним та журналістом Євгеном Тимофєєвим. Про це повідомляє інтернет-видання «Інформатор».

 

Спеціаліст відділу внутрішньої політики та інформації Стахановської міської ради Євген Шляхтін був викрадений терористами ЛНР близько 12.00 просто з робочого місця. «Інформатор» повідомляє, що після затримання він вийшов на зв'язок з друзями і повідомив, що знаходиться в підвалі будівлі Стахановського відділку боротьби з економічної злочинністю (ВБЕЗ). Зараз журналіст на телефонні дзвінки не відповідає.

 

Відомо, що Євгена Шляхтіна взяли у полон терористи

 

З ранку 31 липня також відсутній зв'язок з близьким другом Євгена Шляхтіна, журналістом стахановського видання «Футбольний огляд» Євгеном Тимофєєвим. Як повідомили його друзі, телефон журналіста відключений, а в редакції видання їм відповіли, що журналіст на роботі не з'являвся, оскільки зараз перебуває у відпустці.

 

Про долю Євгена Тимофєєва поки нічого не відомо

 

«Інформатор» просить тих, то має будь-яку інформацію про зниклих, повідомляти до редакції за тел.: +38 093 621 31 38 або +38 066 195 70 64 або електронною поштою: info.informator.lg.ua@gmail.com.

 

Нагадаємо, що 31 липня стало відомо, що позаштатний кореспондент львівського телеканалу ZIK Юрій Лелявський, який 23 липня вдруге потрапив у полон до терористів на Донбасі, знаходиться в підвалі Луганської обладержадміністрації (ОДА).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY