У пораненого на Донбасі волинського журналіста  Богдана Пташника паралізована частина тіла

У пораненого на Донбасі волинського журналіста Богдана Пташника паралізована частина тіла

2 Червня 2014
2672

У пораненого на Донбасі волинського журналіста Богдана Пташника паралізована частина тіла

2672
У пораненого на Донбасі волинського журналіста  Богдана Пташника паралізована частина тіла
У пораненого на Донбасі волинського журналіста  Богдана Пташника паралізована частина тіла

Волинський журналіст та громадський активіст, редактор видання «Вісті Каменя» Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, перебуває наразі у тяжкому стані, у нього паралізована частина тіла. Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на інформацію Ігоря Сабадахи на своїй сторінці у Facebook.

 

«Наш побратим свободівець з Волині Богдан Пташник. Під час бою в Карлівці отримав кульове поранення в голову, був доставлений в Донецьку лікарню Калініна, потім вертушкою переправлений в Дніпропетровськ», - написав він.

 

За словами Ігоря Сабадахи, журналіст і активіст Богдан Пташник знаходиться в реанімації. «Паралізована права частина тіла, але він тримається - справжній герой. Наразі він забезпечений всім необхідним, але пізніше потрібні будуть дорогі ліки для реабілітації», - повідомляє пан Сабадаха.

 

Нагадаємо, про подробиці поранення Богдана Пташника повідомляє луцьке інтернет-видання «Сім'я і дім». «Під час засідки, в яку потрапив батальйон "Донбас", поранили волинянина-журналіста та громадського діяча Богдана Пташника. Поранення важке - у голову», - пише видання.  

 

У журналіста є дружина і двоє дітей. 

 

Видання просить усіх небайдужих перераховувати грошову допомогу на рахунок матері Богдана Пташника: Пташник Ніні Панасівні , рахунок у «Приватбанку» - 51 68 75 72 58 99 50 69.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду