detector.media
02.06.2014 14:45
У пораненого на Донбасі волинського журналіста Богдана Пташника паралізована частина тіла
У пораненого на Донбасі волинського журналіста  Богдана Пташника паралізована частина тіла

Волинський журналіст та громадський активіст, редактор видання «Вісті Каменя» Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, перебуває наразі у тяжкому стані, у нього паралізована частина тіла. Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на інформацію Ігоря Сабадахи на своїй сторінці у Facebook.

 

«Наш побратим свободівець з Волині Богдан Пташник. Під час бою в Карлівці отримав кульове поранення в голову, був доставлений в Донецьку лікарню Калініна, потім вертушкою переправлений в Дніпропетровськ», - написав він.

 

За словами Ігоря Сабадахи, журналіст і активіст Богдан Пташник знаходиться в реанімації. «Паралізована права частина тіла, але він тримається - справжній герой. Наразі він забезпечений всім необхідним, але пізніше потрібні будуть дорогі ліки для реабілітації», - повідомляє пан Сабадаха.

 

Нагадаємо, про подробиці поранення Богдана Пташника повідомляє луцьке інтернет-видання «Сім'я і дім». «Під час засідки, в яку потрапив батальйон "Донбас", поранили волинянина-журналіста та громадського діяча Богдана Пташника. Поранення важке - у голову», - пише видання.  

 

У журналіста є дружина і двоє дітей. 

 

Видання просить усіх небайдужих перераховувати грошову допомогу на рахунок матері Богдана Пташника: Пташник Ніні Панасівні , рахунок у «Приватбанку» - 51 68 75 72 58 99 50 69.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY