Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ

Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ

16 Січня 2015
7221

Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ

7221
Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ
Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ

Журналістка Ірина Федорів, яка обіймала посаду керівника інформаційно-аналітичного відділу програми «Вікна-Новини», звільнилася з телеканалу СТБ за власним бажанням. Про це вона розповіла в коментарі «Детектор медіа».

 

На телеканалі СТБ пані Федорів працювала з лютого 2005 року.

 

«Це була епоха "Вікон" часів титанів - Андрушка, Соколенко, Попова. Пройшло 10 років. Тут виросли і нові журналісти, яких я теж глибоко поважаю. Вони виростали під кулями у мене на очах. Це унікальне покоління молодих і талановитих медійників. "Вікна" зараз - це сім'я, яку важко залишати. Але настає період у житті для переосмислення», - зазначила вона.

 

Ірина Федорів також сказала, що не залишає канал заради якоїсь конкретної пропозиції, хоча їй одразу запропонували декілька різнопланових вакансій.

 

«Після 5 років без відпустки я просто хочу подумати над тим, що робити далі. Я хочу подякувати людині, яку я безмежно поважаю - Володимиру Бородянському та всьому менеджменту. З такими людьми дійсно можливо все. Бажаю своїм рідним "Вікнам" нових висот, а каналу загалом хороших рейтингів», - каже пані Федорів.

 

Нагадаємо, влітку 2014 року Ірина Федорів стала однією із засновників проекту сайтів чотирьох територіальних громад Києва - Голосієво, Оболоні, Святошино і «Шевченка», які створили журналісти, ІТ-спеціалісти та волонтери. Вона також є журналісткою та колумінсткою сайту «Громада Приірпіння».

 

Пані Федорів є депутатом селищної ради смт Коцюбинське Київської області з 2010 року.

 

Журналістка активно висвітлювала тематику проблеми Біличанського лісу. Зокрема вона стала однією з переможців конкурсу «Правозастосування та управління в лісовому секторі України», який з 1 лютого проводився ГО «Детектор медіа» і програмою ENPI-FLEG в Україні. За журналістські матеріали про корупцію пані Федорів погрожували розправою у 2012 та 2014 роках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду