detector.media
16.01.2015 16:02
Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ
Журналістка Ірина Федорів звільнилася з телеканалу СТБ

Журналістка Ірина Федорів, яка обіймала посаду керівника інформаційно-аналітичного відділу програми «Вікна-Новини», звільнилася з телеканалу СТБ за власним бажанням. Про це вона розповіла в коментарі «Детектор медіа».

 

На телеканалі СТБ пані Федорів працювала з лютого 2005 року.

 

«Це була епоха "Вікон" часів титанів - Андрушка, Соколенко, Попова. Пройшло 10 років. Тут виросли і нові журналісти, яких я теж глибоко поважаю. Вони виростали під кулями у мене на очах. Це унікальне покоління молодих і талановитих медійників. "Вікна" зараз - це сім'я, яку важко залишати. Але настає період у житті для переосмислення», - зазначила вона.

 

Ірина Федорів також сказала, що не залишає канал заради якоїсь конкретної пропозиції, хоча їй одразу запропонували декілька різнопланових вакансій.

 

«Після 5 років без відпустки я просто хочу подумати над тим, що робити далі. Я хочу подякувати людині, яку я безмежно поважаю - Володимиру Бородянському та всьому менеджменту. З такими людьми дійсно можливо все. Бажаю своїм рідним "Вікнам" нових висот, а каналу загалом хороших рейтингів», - каже пані Федорів.

 

Нагадаємо, влітку 2014 року Ірина Федорів стала однією із засновників проекту сайтів чотирьох територіальних громад Києва - Голосієво, Оболоні, Святошино і «Шевченка», які створили журналісти, ІТ-спеціалісти та волонтери. Вона також є журналісткою та колумінсткою сайту «Громада Приірпіння».

 

Пані Федорів є депутатом селищної ради смт Коцюбинське Київської області з 2010 року.

 

Журналістка активно висвітлювала тематику проблеми Біличанського лісу. Зокрема вона стала однією з переможців конкурсу «Правозастосування та управління в лісовому секторі України», який з 1 лютого проводився ГО «Детектор медіа» і програмою ENPI-FLEG в Україні. За журналістські матеріали про корупцію пані Федорів погрожували розправою у 2012 та 2014 роках.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY