Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою

Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою

14 Листопада 2014
6334
14 Листопада 2014
18:16

Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою

6334
Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою
Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою

Знімальна група програми «Факти» телеканалу ICTV нещодавно потрапила під обстріл в місті Авдіївці Донецької області. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Це сталось просто посеред житлових кварталів міста, - розповідає кореспондент програми Володимир Михайлов. - Навколо нас було багато людей, серед них і літні бабусі, і маленькі діти. Бойовики почали стріляти, прилетіло кілька мін, вони лягали буквально в 10-15 метрах від нас. Люди почали розбігатись. Поряд зі мною була жінка з зовсім маленькою, півторарічною дитиною. Вони стукали в сусідній будинок, просили, щоб їх пустили в підвал. Коли забігли туди, жінка почала ридати. Її просили не лякати дитину, бо вона ж навіть не зрозуміла, що відбувається... Звичайно, бачити таке дуже важко».

 

За словами пана Михайлова, в подібні ситуації знімальна група потрапляла вже не раз. Та журналісти все одно їдуть працювати в гарячі точки АТО. Тим більше, що сам Володимир Михайлов родом із Донецька.

 

«Я не женуся за гарячими кадрами. Просто хочу на власні очі побачити і зрозуміти те, що насправді відбувається на моїй Батьківщині», - каже журналіст.

 

Як журналісти ICTV потрапили під обстріл, можна побачити на відео «Фактів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6334
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду