detector.media
14.11.2014 18:16
Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою
Журналісти ICTV потрапили під обстріл під Авдіївкою

Знімальна група програми «Факти» телеканалу ICTV нещодавно потрапила під обстріл в місті Авдіївці Донецької області. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Це сталось просто посеред житлових кварталів міста, - розповідає кореспондент програми Володимир Михайлов. - Навколо нас було багато людей, серед них і літні бабусі, і маленькі діти. Бойовики почали стріляти, прилетіло кілька мін, вони лягали буквально в 10-15 метрах від нас. Люди почали розбігатись. Поряд зі мною була жінка з зовсім маленькою, півторарічною дитиною. Вони стукали в сусідній будинок, просили, щоб їх пустили в підвал. Коли забігли туди, жінка почала ридати. Її просили не лякати дитину, бо вона ж навіть не зрозуміла, що відбувається... Звичайно, бачити таке дуже важко».

 

За словами пана Михайлова, в подібні ситуації знімальна група потрапляла вже не раз. Та журналісти все одно їдуть працювати в гарячі точки АТО. Тим більше, що сам Володимир Михайлов родом із Донецька.

 

«Я не женуся за гарячими кадрами. Просто хочу на власні очі побачити і зрозуміти те, що насправді відбувається на моїй Батьківщині», - каже журналіст.

 

Як журналісти ICTV потрапили під обстріл, можна побачити на відео «Фактів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY