Регіональні видавці роблять нові відкриття

27 Вересня 2011
14391
27 Вересня 2011
16:05

Регіональні видавці роблять нові відкриття

14391
Регіональні видавці роблять нові відкриття

Під час Свята читання, організованого журналом «Ангелятко» (свято закриття Форуму видавців), тисячі наймолодших відвідувачів протягом трьох годин власноруч виготовили найдовшу дитячу книгу - «Книгу дитячих цінностей». Ініціатором і організатором рекорду став дитячий журнал «Ангелятко». У заході взяли участь 3620 дітей, довжина книги становить 42 м.


 «Таким заходом ми намагаємося популяризувати серед дітей сімейні та національні цінності, а також саме читання: змалечку привчаючи дитину до книги, батьки закладають основи здорової майбутньої особистості. Дитяча література створює у людині світлий стрижень, який формує її світогляд, змушує вірити у добро і справедливість, допомагає проходити крізь усі життєві негаразди»,  - розповіла про мету заходу головний редактор журналу «Ангелятко» Олена Волосевич.


Рівненський новинний портал «ОГО» розпочав новий проект - серію тематичних сторінок «Відкрий Рівненщину!», присвячених кожному з районів нашої області.

 

«Відкрий Рівненщину» - це логічне продовження «Семи чудес Рівненщини» - спільного проекту «ОГО» та «Рівне 1». 


Кінець однієї історії часто стає початком іншої. Відтак, нині впродовж 16 тижнів (за числом районів Рівненщини) портал ОГО шукає та описує по сім «чудес» у кожному районі! Цікавих місць, вартих уваги, - чимало зовсім поруч.


Матеріал перший: Сім чудес Володимиреччини

Матеріал другий: Сім чудес Березнівщини



Символічно, що проект «Відкрий Рівненщину» розпочинається саме 1 вересня. Адже він - пізнавальний просвітницький. Саме структурована інформація про райони Рівненщини, про їхні туристичні «родзинки», пам'ятки природи та архітектури, яку зберуть журналісти, - матиме довге життя і прислужиться багатьом читачам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
АНРВУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду