25 жовтня - презентація книги Данила Яневського

18 Жовтня 2012
4676
18 Жовтня 2012
13:40

25 жовтня - презентація книги Данила Яневського

4676
25 жовтня - презентація книги Данила Яневського

25 жовтня, о 16:00, в Національній Парламентській бібліотеці України (вул. Грушевського, 1) відбудеться презентація нової книги доктора історичних наук, відомого телеведучого та журналіста Данила Яневського: Проект Україна: Жертва УПА, місія Романа Шухевича (Вид-во «Фоліо», 2012).

 

Проаналізувавши десятки тисяч сторінок документів, мемуарів, спеціальних досліджень та артефактів з колекції Українського Національного Музею (Чикаго, США), автор відновив реальну історію УПА, з'ясував її чисельність, місця та час народження, імена Головних командирів.

 

Модератор зустрічі Андрій Курков.

 

Докладніше: 050 401 62 16, pr-folio@ukr.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду