Завершився чат з Володимиром Манжосовим й Ігорем Розкладаєм

18 Жовтня 2012
9991
18 Жовтня 2012
11:02

Завершився чат з Володимиром Манжосовим й Ігорем Розкладаєм

9991
Тема – контроль за діяльністю телерадіоорганізацій під час парламентських виборів – 2012
Завершився чат з Володимиром Манжосовим й Ігорем Розкладаєм

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участі голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимира Манжосова та медіаюриста Інститут медіа права Ігоря Розкладая на тему: «Контроль за діяльністю телерадіоорганізацій під час парламентських виборів - 2012».

 

До обговорення пропонуються запитання: які порушення виборчого законодавства зафіксувала Нацрада за час виборчої кампанії; які санкції щодо порушників буде застосовувати регулятор та інші.

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чаті: http://chat.detector.media.

 

Біографічні довідки:

 

Володимир Манжосов. Народився 25 травня 1959 року в м. Южно-Курильську Сахалінської області.

 

Трудову діяльність розпочав одразу після закінчення школи у 1976 році. Працював токарем на виробничому об'єднанні «Точмаш», кріпильником шахтоуправління «Октябрське». У 1978-1980 роках проходив військову службу у лавах Радянської Армії.

 

У 1986 році після закінчення Донецького державного університету працював асистентом на кафедрі історії СРСР цього ж університету, а з грудня цього ж року по 1988 - вчителем історії у школі № 70 м. Донецька. У 1988-1990 роках був інструктором Київського райкому Компартії України, з 1990 року по 1991 - консультантом Донецького обкому Компартії України.

 

З 1991 по 1996 рік обіймав посаду директора відділу, заступника генерального директора, генерального директора страхової компанії «Славія - Донецьк». З лютого 1996 року працював головним спеціалістом Донецької облдержадміністрації та представником Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Донецькій області на громадських засадах. З жовтня 1996 року по грудень 1997 - заступник начальника головного управління, начальник управління інформаційної політики Донецької облдержадміністрації. У 1998 - 2001 роках обіймав посаду генерального директора ТОВ «Видавничо-рекламний концерн "Принц"», м. Донецьк.

 

2001 року Володимира Манжосова призначено на посаду представника Національної ради у Донецькій області, а з 2002 по 2005 рік - членом цього ж регуляторного органу. З серпня 2005 року працював на посаді віце-президента телерадіокомпанії «Україна». 2 квітня 2010 року указом президента № 468/2010 Володимира Манжосова призначено членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України.

 

 

Ігор Розкладай. Народився 1982 року в м. Києві.

 

Магістр права (Національний університет «Києво-Могилянська академія»).Член Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів 2007 року.

 

Представник колективного члену у Громадській раді при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Автор публікацій з проблематики інформаційного та медіа права, зокрема проблеми становлення цифрового мовлення, захисту персональних даних, органів, що опікуються інформаційною сферою.

 

Один зі співзасновників Інституту медіа права.

 

Хобі: генеалогія, орнітологія, історія, postcrossing.

 

Одружений, виховує сина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9991
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Инесса
4210 дн. тому
Планирует ли Нацсовает по телевидению расмотрение выдачи IPTV-лицензии "Киевстару", и если да, то когда, а если нет - то по каким причинам? Сколько на данный момент выдано IPTV-лицензий? Какие компании получили эти лицензии на вчерашнем заседании Нацсовета, спасибо.
Инесса
4210 дн. тому
Как обстоит дело с инициативой Нацсовета по телевидению об установлении дифференцированных штрафов за нарушение законодательства о телерадиовещании, на какой стадии находится рассмотрение данной инициативы, когда по Вашеаму мнению она будет принята?
Инесса
4210 дн. тому
В августе Нацсовет сделал предупреждение американскому каналу National Geographic из-за рекламы алкоголя, можно ли говорить, что канал "исправился" и что в этом направлении сделано на данный момент?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4212 дн. тому
Ознайомився з вашою трудовою біографією в анонсі чату. Жах. Асистент кафедри історії СРСР, інструктор райкому партії, гендиректор страхової компанії... Здавалося б, посада голови Нацради з питань телебачення і радомовлення вам ніяк не могла світити... Пролюструвати б вас і забути про такого...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду