Завершився чат з Олександром Гливинським

17 Серпня 2012
6830
17 Серпня 2012
12:47

Завершився чат з Олександром Гливинським

6830
Завершився чат з Олександром Гливинським

На «Детектор медіа» http://chat.detector.media завершився чат із прес-аташе національної збірної України з футболу, спортивним журналістом і коментатором Олександром Гливинським на тему «Висвітлення великих спортивних подій українськими телеканалами».

 

До обговорення пропонуються питання: підсумки трансляції Олімпійських ігор, рівень спортивного коментування, запуск масштабних проектів до «Єво-2012» та Олімпіади тощо.

 

Олександр Гливинський був одним з ведучих проекту «Савік Шустер студії» «Олімпійські пристрасті».

 

Довідка:

 

Олександр Гливинський народився 1975 році. Закінчив факультет журналістики Львівського Державного Університету ім. Івана Франка.

1992-1998 рр. працював на радіостанціях: «Львівське радіо» (редактор новин), «Незалежність» (директор програм), «Радіо Люкс» (керівник відділу міжнародних новин).


На ТБ з 1999 року. Був ведучим програми «Футбол від УТН» (УТ-1), «Доброго ранку, Україно!» та «Доброї ночі, Україно» («Ера»).
У 2002-2008 - ведучий і продюсер програми «Гол!» на Новому каналі.

Також Олександр був ведучим програми «Богатирські ігри», коментував літні Олімпійські ігри в Сіднеї та зимову Олімпіаду в Солт-Лейк-Сіті, чемпіонат Європи з футболу 2000, чемпіонати світу з футболу 2002, 2006 років, ігри Ліги чемпіонів, матчі чемпіонату України з футболу.

 

 

Фото Максима Поліщука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду