На «Телекритиці» завершився чат з Ольгою Фреймут

27 Квітня 2012
10524
27 Квітня 2012
10:48

На «Телекритиці» завершився чат з Ольгою Фреймут

10524
Тема – «Створення розслідувальної програми про український сервіс»
На «Телекритиці» завершився чат з Ольгою Фреймут

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція з ведучою Нового каналу Ольгою Фреймут на тему: «Створення розслідувальної програми про український сервіс».

 

До обговорення пропонуються питання: чи потрібна сміливість для ведення програми «Ревізор», чи не є такі програми прихованою рекламою та ін.

 

Ці та інші питання пропонуємо обговорити з Ольгою Фреймут 27 квітня.

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чат http://chat.detector.media.

 

Біографічна довідка:

 

Ольга Фреймут народилася в місті Новий Розділ на Львівщині. Закінчила Львівський національний університет ім. Івана Франка, Сіті-університет у Лондоні. Магістр міжнародної журналістики. Була репортером-фрілансером BBC у Лондоні. Працювала на 5-му каналі (журналіст-міжнародник), «1+1» (фешн-журналіст).

 

Починаючи з 2008 року є ведучою Нового каналу («Підйом», «Хто проти блондинок», «Шоуманія», «Ревізор», «Хто зверху»).

 

Захоплюється подорожами, нерідко проводить вікенди у Європі, звідки привозить свіже число журналу Vogue. Найбільше читає англомовну літературу. До переліку улюблених творів входять книги Марії Матіос і Лесі Українки.

 

Співпрацює з фондом Олени Франчук «АнтиСНІД».

 

Виховує доньку Злату.

 

 

«Детектор медіа»

Фото Андрія Звягіна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10524
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іріна
4403 дн. тому
Розумію,що Ви не юрист,але може проконсультуєте.на які основні Закони України можна зсилатися щоб захистити свої права як споживача в отелях та ресторанах? І відповідно до яких законів Ви дієте як журналіст?дякую
Rain
4403 дн. тому
Як повірити в кохання та притягнути його в своє життя?
Grlo
4403 дн. тому
Чи можуть сварки з колегами відобразитись на поведінці та відносинах між ведучими у кадрі?
Faren
4403 дн. тому
Охаректеризуйте,будь ласка,двома словами український сервіс :)
Василь-Друг Ревізору
4403 дн. тому
І ще,Олічка,скажи,у які соц.мережі ти часто заходиш? Знаю,твої сторінки є і в твіттері,і в фейсбуці,але там ти не з"являєшся вже!
Василь-Друг Ревізору
4403 дн. тому
Привіт Олічка)) Був нещодавно у вас на зйомках у Рівному в Панамі) Оля,а чи знаєш ти,що мене не просто так запросили,я-Друг Ревізору,дуже обідно,що ти про це не згадала у програмі,і сфотографуватись навіть не вдалося,я ж їхав аж понад 400 км.,щоб зустрітися з тобою!Дуже жаль,що так і не вдалося повноцінно поспілкуватися з тобою,з нетерпінням чекаю на наступну зустріч)
masiam@list.ru
4403 дн. тому
Ольга Фреймут мене цікавить це ваше волосся ? Чи перука?
Яна
4403 дн. тому
Оля, ми вас обожнюємо! Як імідж впливає на вас? скільки часу треба приділяти собі, щоб бути такою ж справжньою леді, як Ольга Фреймут? Чи схожа на вас характером ваша доченка Злата?
Ріта
4403 дн. тому
Нещодавно,на "Телекритеці" була розміщенна стаття про Вас з Притулою та Педаном,чи читали Ви з хлопцями її?і чи згодні Ви що між вами є якась "хімія"?
Ніна
4403 дн. тому
Чого не вистачає нашій державі?
Ілля
4403 дн. тому
Ольго, скажіть, робота над яким проектом для Вас була найважчою, найважливішою? І ще одне, як Ви вважаєте, чи мають соціальні проекти право на життя на сучасному українському телебаченні? Чи наші громадяни досить зверхньо їх сприймають, бо вони виховані на суцільних розвагах та бойовиках, де не потрібно думати та висловлювати емоції? Дякую за увагу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду