20 березня у Донецьку відкриється фотовиставка «Зупинимо туберкульоз в Україні»

25 Лютого 2012
4735
25 Лютого 2012
12:06

20 березня у Донецьку відкриється фотовиставка «Зупинимо туберкульоз в Україні»

4735
20 березня у Донецьку відкриється фотовиставка «Зупинимо туберкульоз в Україні»
 
 
20 березня у Донецьку розпочне роботу виставка молодого українського фотографа Максима Дондюка «Зупинимо туберкульоз в Україні». До експозиції увійшли роботи автора із серії «Туберкульоз».

Познайомитися з ними можна буде до 2 квітня нинішнього року у виставковому комплексі «Арт-Донбас» (працює щоденно, з 11-ї до 19-ї години). Вхід вільний.
 
 

Максим Дондюк народився 15 липня 1983 року в Хмельницькій області. Закінчив Харківський державний університет харчування і торгівлі. Працював кухарем 7 років. Фотографією займався в якості хобі. Перша публікація відбулася в місцевій газеті «Події» в рамках висвітлення святкування Дня міста. Продовжив співпрацю з газетою як позаштатний фотограф. Після цього знімав для агентства «Медіапорт», м. Харків. У 2008 році переїхав до Києва, де працював в агентстві Photolenta / PHL. 

Зараз - вільний фотограф. З 2010 року займається власними проектами. Співпрацює з виданнями «Тиждень», «Фокус», «Коментарі», Kyiv Weekly (України), «Російський репортер», «Огонек» «Навколо Світу», «Известия», «Невське час» (Росія), Helsingin Sanomat (Фінляндія ), а також агентствами Focus Picture (Росія), EPA (Німеччина), Metaphor Images (Австралія).

Персональна виставка булау Москві, колективні - в Україні, Росії, Австрії. У 2010 році переміг у трьох номінаціях премії Фонду розвитку журналістики - 2009: 2-й приз у номінації «Люди і події» (серія), 3-й приз у номінації «Новини» (серія), 3-й приз у номінації «Спортивні події »(серія). 

У березні 2011 року після конкурсного відбору брав участь у майстер-класі з документальної фотографії Noor-Nikon (Бухарест, Румунія). Із серією робіт про туберкульоз переміг на 5-му Міжнародному фестивалі фотожурналістики «Вильнюсский фотографический круг-2011». Мультимедійний проект Дондюка здобув перше місце на «Черніговфотофесті-2011». 

«Детектор медіа»
Фото Максима Дондюка


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду