detector.media
25.02.2012 12:06
20 березня у Донецьку відкриється фотовиставка «Зупинимо туберкульоз в Україні»
 
 
20 березня у Донецьку розпочне роботу виставка молодого українського фотографа Максима Дондюка «Зупинимо туберкульоз в Україні». До експозиції увійшли роботи автора із серії «Туберкульоз».

Познайомитися з ними можна буде до 2 квітня нинішнього року у виставковому комплексі «Арт-Донбас» (працює щоденно, з 11-ї до 19-ї години). Вхід вільний.
 
 

Максим Дондюк народився 15 липня 1983 року в Хмельницькій області. Закінчив Харківський державний університет харчування і торгівлі. Працював кухарем 7 років. Фотографією займався в якості хобі. Перша публікація відбулася в місцевій газеті «Події» в рамках висвітлення святкування Дня міста. Продовжив співпрацю з газетою як позаштатний фотограф. Після цього знімав для агентства «Медіапорт», м. Харків. У 2008 році переїхав до Києва, де працював в агентстві Photolenta / PHL. 

Зараз - вільний фотограф. З 2010 року займається власними проектами. Співпрацює з виданнями «Тиждень», «Фокус», «Коментарі», Kyiv Weekly (України), «Російський репортер», «Огонек» «Навколо Світу», «Известия», «Невське час» (Росія), Helsingin Sanomat (Фінляндія ), а також агентствами Focus Picture (Росія), EPA (Німеччина), Metaphor Images (Австралія).

Персональна виставка булау Москві, колективні - в Україні, Росії, Австрії. У 2010 році переміг у трьох номінаціях премії Фонду розвитку журналістики - 2009: 2-й приз у номінації «Люди і події» (серія), 3-й приз у номінації «Новини» (серія), 3-й приз у номінації «Спортивні події »(серія). 

У березні 2011 року після конкурсного відбору брав участь у майстер-класі з документальної фотографії Noor-Nikon (Бухарест, Румунія). Із серією робіт про туберкульоз переміг на 5-му Міжнародному фестивалі фотожурналістики «Вильнюсский фотографический круг-2011». Мультимедійний проект Дондюка здобув перше місце на «Черніговфотофесті-2011». 

«Детектор медіа»
Фото Максима Дондюка


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY