2 вересня – брифінг щодо підсумків конкурсу Держагентства з питань кіно на отримання державної підтримки

1 Вересня 2011
13517
1 Вересня 2011
15:33

2 вересня – брифінг щодо підсумків конкурсу Держагентства з питань кіно на отримання державної підтримки

13517
2 вересня – брифінг щодо підсумків конкурсу Держагентства з питань кіно на отримання державної підтримки

2 вересня 2011 р. (п'ятниця) о 12:30 відбудеться брифінг на тему «Підсумки конкурсу Державного агентства України з питань кіно на отримання державної підтримки» за участі  міністра культури України Михайла Кулиняка  та голови Державного агентства України з питань кіно Катерини Копилової.

 

Конкурс кінопроектів для формування Програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2011-2012 рр.  відбувся за новими вимогами: оцінювалися не просто сценарії фільмів, як це було раніше, а кінопроект у сукупності. Претенденти на державну підтримку окрім сценарію фільму представляли режисерське бачення твору, маркетингову стратегію, фестивальну або прокатну історію фільму.

 

Оцінка представлених на конкурс кінопроектів проводилася членами повністю оновленої Експертної комісії з питань кінематографії Державного агентства України з питань кіно, до складу якої увійшли компетентні, знані фахівці галузі: Роман Балаян, Олег Фіалко, Сергій Борденюк, Володимир Войтенко, Анатолій Матешко, Антон Пугач, Андрій Халпахчі, Алік Шпилюк, інші.

 

За підсумками конкурсу державну підтримку отримають 37 кінопроектів.

У брифінгу також візьмуть участь члени Експертної комісії.

Місце проведення брифінгу:  Національне інформагентсво Укрінформ                          (вул. Богдана Хмельницького 8/16, ст. метро Театральна).

 

Акредитація за телефонами:  (044) 235 22 33;  280-05-13

 

066 795 82 81 - Олена; 063 220 33 25 -- Ельвіра

та е-mail: elena@mincult.gov.ua; presа@mincult.gov.ua;  press.dergkino@gmail.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду