23 травня – прес-конференція щодо відкриття міжнародного кінофестивалю «ЕкоЧашка в Україні»

19 Травня 2011
10965
19 Травня 2011
18:09

23 травня – прес-конференція щодо відкриття міжнародного кінофестивалю «ЕкоЧашка в Україні»

10965
23 травня – прес-конференція щодо відкриття міжнародного кінофестивалю «ЕкоЧашка в Україні»

В понеділок, 23 травня 2011р. ГО «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» та кліматичний рух 350.org в Україні проведуть прес-конференцію з приводу відкриття міжнародного фестивалю цікавого екологічного кіно «ЕкоЧашка в Україні» (www.ingreen.me).

 

Протягом 13 днів фестиваль пройде у шести містах України - Харкові, Донецьку, Севастополі, Одесі, Ужгороді та Києві. Загалом на фестивалі представлено 8 повнометражних фільмів на екологічну тематику та 7 тематичних програм короткометражних екологічних роликів. Закриття фестивалю 5 червня в Києві у Всесвітній день охорони навколишнього середовища буде відзначено особливою подією - показом українського фільму на лісову тематику.

 

В прес-конференції візьмуть участь:

  • Анна Сорока, проектний координатор ГО «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля»
  • Від команди організаторів фестивалю - Антон Мірошніченко, координатор проекту «ЕкоЧашка в Україні», активіст міжнародного кліматичного руху 350.org
  • Вера Багаліантц, директор та керівник відділу культурних програм Ґете-Інституту, що виступає партнером у проведенні фестивалю
  • Олена Семенова, експерт проекту ПРООН/ГЕФ в Україні

 

Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» та кліматичний рух 350.org проводять прес-конференцію з приводу відкриття фестивалю «ЕкоЧашка в Україні» 23 травня 2011р. в 17-30 за адресою: малий зал кінотеатру «Кінопанорама», вул. Шота Руставелі, 19.

 

Прес-конференцію супроводжує веганське частування від громадської ініціативи - мережі локальних груп активістів «Люди за права тварин».

 

Акредитація на прес-конференцію триває до 11:00 23 травня 2011р.

Контакт: координатора фестивалю «ЕкоЧашка в Україні» в Києві Вікторія Лісневська, тел. 093 874 68 30, з 10 до 16 години.

 

«ЕкоЧашка» - щорічний фестиваль міжнародного екологічного кіно, заснований у 2009р. в м. Москва, Росія. Мета фестивалю - ознайомити глядача з сучасними екологічними проблемами, подати в доступній візуальній формі варіанти їх вирішення. Окрім кіно програми, під час фестивалю проводять еко-ярмарки, еко-сніданки, дискусії, виступи спеціалістів з охорони довкілля, суспільних діячів, «зелених» архітекторів та економістів.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10965
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду