13 травня у Будинку кіно – показ фільму «Аня, "Волга", рок-н-ролл»

11 Травня 2011
18213
11 Травня 2011
17:05

13 травня у Будинку кіно – показ фільму «Аня, "Волга", рок-н-ролл»

18213
13 травня у Будинку кіно – показ фільму «Аня, "Волга", рок-н-ролл»

13 травня в «Синій залі» Будинку кіно о 18.00 відбудеться показ українського художнього фільму «Аня, "Волга", рок-н-ролл» (Україна, 2011, 75 хв). Прем'єра стрічки відбулася на міжнародному кінофестивалі «Берлінале-2011».

 

Фільм складається з трьох новел: «Аня», «Волга» і «Рок-н-Ролл», що розкривають незвичайну лав-сторі: зустріч рудоволосої панянки та моряка-контрабандиста, яку їм влаштовують... античні сказання, рок-музика та старенька «Волга» ГАЗ-21. Зйомки стрічки відбувалися у Севастополі та Києві.

 

 


 

 

Автори ставили перед собою завдання відзняти сміливу та експериментальну картину, що іде в розріз з усім, що виробляється в Україні. Прем'єра фільму на Берлінале визвала зацікавленість глядачів та експертів. Це - перша художня режисерська робота Костянтина Коновалова, більш відомого як сценариста популярних фільмів.

 

На показі в Будинку кіно 13 травня стрічку представлятимуть:

Сергій Тримбач, голова НСКУ

Володимир Войтенко, кінокритик

Богдан Бенюк, Народний артист України

Андрій Халпахчі, директор Української кінофундації

Андрій Бенкендорф, кінорежисер

 

 

 

 

Команда фільму:

Автор сценарію та режисер: Костянтин Коновалов (сценарист «Полювання на Верфольфа», «Любовь и точка. Клофелин», «Тойщопройшовскрізьвогонь»), режисер док. серіалу «Черноморский флот 1941-1945»)

В ролях: Олег Драч, Оксана Сарабаха, Ніна Свірідова, Євген Хворостян, текст «від автора» - Богдан Бенюк

Оператор: Сергій Саломатін («Папа»)

Композитор: Moongrass (музика до фільму), Beat Devils, Москва (рок-н-ролл)

Звукорежисер: Артем Мостовий Звук: KWA-studio

Продюсер: Єгор Борщевський

Продакшн: Braindraintrain (док. серіал «Черноморский флот 1941-1945»)

 

Deutsсhe Welle: «...Європейський кіноринок дав, приміром, можливість представити стрічку «Аня, «Волга», Рок-н-Ролл», що викликала хай не ажіотажний, та все ж інтерес. Є. Борщевський, продюсер: «Після показу ми отримали в принципі той результат, на який очікували. Адже все ж таки привезли специфічний "артхаусний" фільм, фільм "настрою". Тож, можна сказати, своє завдання тут на фестивалі ми виконали».

 

За додатковою інформацією звертайтеся до Ірини Марковой, +38 050 56 99 723

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18213
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СовременноеКино
4752 дн. тому
Такое современное... Трейлер оставляет несгладимое впечатление.
Такое
4753 дн. тому
Обычно трейлеры делают такими, чтобы хотелось идти и смотреть. А тут какое-то вялотекущее, унылое, с претензией на высокое искусство. Не интересно и смотреть не хочется. Все как всегда. Митци, блин.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду