Чат з Валідом Арфушем завершився

17 Березня 2011
23211
17 Березня 2011
12:13

Чат з Валідом Арфушем завершився

23211
Головна тема - підсумки року роботи нового керівництва Першого національного: здобутки та проблеми
Чат з Валідом Арфушем завершився

17 березня о 13.00 на http://chat.detector.media/ відбулася чат-конференція із заступником генерального директора Національної телекомпанії України з питань міжнародної співпраці та музичного і розважального мовлення Валідом Арфушем на тему: «Підсумки роботи за рік на Першому національному: здобутки та проблеми».

 

Пропонувалося також обговорити питання: пріоритети в міжнародній співпраці Національної телекомпанії, перспективи Першого стати суспільним мовником, проблеми національного відбору «Євробачення-2011» та інші.

 

Текст розмови читайте на ТК.

 

Біографічна довідка:

 

Валід Арфуш народився 10 квітня 1971 року на півночі Лівії в місті Тріполі, у родині професора і викладача давньоарабскої літератури. У 1988 році закінчив середню школу (Collège des Frères) і через 2 роки приїхав в Україну.

 

1991 року Валід Арфуш став студентом факультету журналістики Дніпропетровського державного університету.

1995 року Валід Арфуш і його брат Омар переїхали з Дніпропетровська до Києва, де створили одну з перших FM-радіостанцій в українській столиці «Супер-Нова».

 

2002-го Валід засновує BTL-компанію Super Nova Agency.

 

2003-го року Валід і Омар Арфуші починають видавати журнал «Папараzzи».

 

2005 року брати Арфуші продали контрольний пакет акцій «Супер-Нова» українській радіомережі «Просто Радіо» і «Супер-Нова» стала «Народним радіо».

 

У 2006 році на запрошення режисера Андрія Бенкендорфа Валід знімається в стрічці «Старики-полковники» в ролі бандита Артура.

 

У 2007 році створює громадське об'єднання «SOS! Расизм!» і стає його генеральним секретарем.

 

Валід Арфуш також займався модельним бізнесом, в організації конкурсів краси.

 

З 2008 року Валід був «хронікером» в програмі Савіка Шустера «Шустер live».

 

Із серпня  2009 по лютий 2010-го Валід Арфуш працював у передвиборній кампанії кандидата в президенти Віктора Януковича як член креативної ради кандидата і керівника відділу зарубіжної преси кандидата.

 

Із березня 2010 року - заступник генерального директора НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23211
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4792 дн. тому
Эта обезьяна язык не может украинский выучить. Позорище НТКУ ! Всюду ему расизм видится. Эй насяльника ты меня не любись потому со ти расист ? - Нет, потому что ты дебил...
да уж
4796 дн. тому
Так где же он все-таки родился??? Смортите, что "Лига" дает: "Место рождения, образование. Родился в Триполи, Ливан". (http://file.liga.net/person/876.html) В Ливане тоже есть Триполи???
micka
4796 дн. тому
по глазам видно: один более открытый, второй немного прижмуренный (хотя он специально не жмурится) - это признак профессионального мошенника - спросите у любого физиогномиста
micka
4796 дн. тому
написано ж - народився в Лівії. хотя все говорят что оно ливанский беженец
micka
4796 дн. тому
чат завершився? і що, я*ця не відірвали? а шкода)
Алегарф
4796 дн. тому
миска, Арфуш из Ливана, и Каддафи и без него справится.
Ирина
4796 дн. тому
Добрый день! Как я знаю до сих пор не отобраны окончательно журналисты для работы во французской редакции Евроньюс. Когда будут точные результаты?? Кто эти журналисты? Когда начнет работу украинская редакция??
Sandro
4796 дн. тому
Пане Валіде, скажіть, чи сформовано вже команду журналістів та редакторів української служби "Євроньюз"? Коли буде повномасштабний запуск цього проекту?
rider
4796 дн. тому
Я глибоко переконаний, що такі персонажі як Арфуш, це просто ганьба для української професійної журналістики. Зокрема, "Телекритиці" запрошувати до розмови (вдруге!) з читачами безграмотну особу, це приниження гідності і авторитету популярного видання. А ставити хоч яке запитання такій бездарі як Арфуш, це просто зневажати себе.
micka
4796 дн. тому
На родину - каддафи защищать!
киянка
4797 дн. тому
Валид, {CENSORED}. По крайней мере, ВСЕ сотрудники национального канала должны владеть украинским языком. Неужели ничего, кроме Поплавского и табачников с гордонами первый национальный не может предложить ?!
ANDREY)
4798 дн. тому
Пане Валід, у мене до Вас кілька запитань. 1) Коли Перший Національний повернеться у відкритий доступ (принаймні в кодуванні у BISS) на супутник і чи повернеться взагалі? 2) Взимку планувалось запустити міжнародну версію Першого Національного. Канал кілька місяців мовив на Астрі в тестовому режимі, а потім кудись зник. Куди? 3) Минулого року прем’єр-міністр Росії висловив свою пропозицію зробити максимально доступною міжнародну версію Першого Національного для українців, що проживають в Росії. Які кроки було зроблено від того часу для втілення цих задумів у життя і чи лишається для НТКУ мовлення міжнародної версії Першого Національного в Росії на порядку денному? Дуже дякую за відповіді! Успіхів Вам і нових творчих звершень.
Алегарф
4798 дн. тому
Вам дали команду политтехнологи с Банковой сливать "Евровидение" и отваживать украинского телезрителя от евровиденевской иглы или вы по собственному неумению два года подряд порите с этим конкурсом откровенную дурню! А вопрос такой: как ваше настроение, Валид? )
Я
4798 дн. тому
Чому увесь відбір на Євробачення глядачів катували Камалією, а на фінал не запросили? Грошей не вистачило чи стало невигідно? навіщо було влаштовувати відбір і відсіяти лише 10 кандидатів загалом? Хто Вам надав право щоразу застосовувати своє право "вето"? Чому правила відбору змінювалися протягом відбору? Чому голосування в інтернеті так раптово стало важливим і мало вагу, коли заявлялося, що це буде лише приз глядацький симпатій? Й останнє, Вам не соромно за фінал, який дивилися й іноземці через офіційний сайт євробачення і бачили цю ганебний ефір, коли, здавалася, що немає ані сценарію, ані режисури, ані взагалі адекватних людей у студії окрім Тимура.
Я
4798 дн. тому
Коли Перший національний згадає про те, що він таки національний і почне окрім футболу ще й інші види спорту показувати? Чому замість Чемпіонату світу с біатлону показували черговий концерт Поплавського, а біатлон о 3-тій ночі?
rita29
4798 дн. тому
Чем Вы гордитесь и за что стыдно на НТКУ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду