21 лютого – семінар «Регулювання IPTV: європейський досвід та можливості його застосування в Україні»

16 Лютого 2011
1280
16 Лютого 2011
18:52

21 лютого – семінар «Регулювання IPTV: європейський досвід та можливості його застосування в Україні»

1280
21 лютого – семінар «Регулювання IPTV: європейський досвід та можливості його застосування в Україні»

21 лютого 2011р. Європейський Союз, Рада Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно із Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення  проведе експертний семінар «Регулювання IPTV: європейський досвід та можливості його застосування в Україні».  Захід розпочнеться об 11:30 і триватиме до 17:00. 

 

Учасники семінару ознайомляться із досвідом європейських експертів щодо питання регулювання IPTV у рамках європейської регуляторної нормативно-правової бази, стану ринку багатоканальних технологій, потенціалу та перешкод на шляху його розвитку, а також представлення практичного досвіду регулювання IPTV на прикладах Німеччини та Франції..

 

На захід запрошуються представники Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Національної комісії з питань регулювання зв'язку України, Державної адміністрації зв'язку Міністерства транспорту та зв'язку України, Укртелекому, Громадської ради при Національній раді України, Телекомунікаційної палати України, галузевих асоціацій, а також представники провайдерів програмної послуги за технологією IPTV, та інші зацікавлені сторони.

 

Програму заходу та біографії експертів можна завантажити тут.

 

Просимо підтвердити Вашу участь у заході до 15:00 18 лютого асистентові проекту  Ользі Бігун за телефонами +38044 278 8948, +38097 226 4614 або надіслати підтвердження на адресу olga.bigun@coe.int

    

Захід відбудеться відбудеться за адресою:  Президія Академії Наук України, конференц-зал (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м. Київ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду