Завершився чат з Віктором Андрієнком

10 Лютого 2011
5327
10 Лютого 2011
09:15

Завершився чат з Віктором Андрієнком

5327
Завершився чат з Віктором Андрієнком

На «Детектор медіа» завершилася чат-конференція з актором і режисером Віктором Андрієнком на тему: «Секрет успіху вітчизняних комедійних телепроектів».

 

До обговорення пропонувалися питання: перспективи українських комедійних шоу на вітчизняних телеканалах; проблеми продюсування українських комедійних фільмів  та інші.

 

Повну версію чату читайте на ТК завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Віктор Андрієнко народився 19 вересня 1959 року в Запоріжжі.

 

Закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого. Працював у Театрі естради, а також у театрах «Гротеск» і «Шарж».

 

Знімався в кіно як каскадер (зокрема,  «Баладі про доблесного лицаря Айвенго») і як актор («Репортаж», «Там на неведомых дорожках» тощо), в анімаційному фільмі «Острів скарбів» озвучував капітана Смолена і Біллі Бонса.

 

На телебаченні з 1993 року. Працював режисером та актором багатьох комедійних проектів:  «Шоу довгоносиків», «Повне мамаду», «Комедійний квартет», «Нові пригоди Шерлока Холмса і Доктора Ватсона», «Велика різниця» та інших.

 

Гасло життя - слова О. Генрі: «Головне не дороги, які ми обираємо, а те, що в нас змушує вибрати саме цю дорогу».

 

Одружений, має сина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5327
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kvcha
4825 дн. тому
Які з сучасних вітчизняних комедійних проектів хотілося б Вам відзначити? Чи є у українців власний "акцент" гумору?
sizoff
4825 дн. тому
Виктор, а слабо снять "Мамаду - 2"? С новыми возможностями, с творческими "мощностями" от "БР"? Может даже в виде совместного проекта, ведь много украинцев живёт в России. Ну, представте себе, что Крысюк переехал в Москву, а выбившийся в нефтяные олигархи - наш земляк, решил создать себе частную милицию...
Відповідь
4826 дн. тому
Митя: це питання не до Андрієнка, а до режисера "Довгоносиків" В.Приходька і ще, може, до плюсів.
Митя
4826 дн. тому
Вітає. Чи є можливість того, що «Шоу довгоносиків» знову з'явиться в ефірі якогось телеканалу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду