20 травня – прес-конференція кінорежисера Михайла Іллєнка і членів екіпажу яхти «Купава», яка здійснює навколосвітнє плавання

19 Травня 2010
15024
19 Травня 2010
14:30

20 травня – прес-конференція кінорежисера Михайла Іллєнка і членів екіпажу яхти «Купава», яка здійснює навколосвітнє плавання

15024
20 травня –  прес-конференція кінорежисера Михайла Іллєнка і членів екіпажу яхти «Купава», яка здійснює навколосвітнє плавання

20 травня  о 18.00 у кают-компанії  Київського міського крейсерського яхт-клубу за адресою Дніпровська набережна, 12 (метро «Осокорки»). 

 

Кінорежисер Михайло Іллєнко - яхтовий капітан з 40 річним досвідом, капітан яхти «Карат», відомий український кінорежисер, актор та сценарист, автор фільмів на мариністичну тематику - «Фучжоу», «Княжа регата», організатор кінофестивалю «Відкрита ніч».

 

На борту «Купави» Іллєнко знімав документальний фільм про перші етапи подорожі, а також проводив разом з членами команди «Купави» в Кордильєрах натурні зйомки кадрів для свого нового художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

 

Як повідомляла ТК, 11 листопада минулого року «Купава» вийшла з Київського міського крейсерського яхт-клубу в навколосвітню подорож. Вона  вже здолала значну частину навколосвітнього маршруту, який  проліг річкою Дніпро, Чорним, Мармуровим, Середземним морями та Атлантичним океаном. Зараз вітрильник знаходиться в яхт-клубі міста Монтевідео, Уругвай.

 

Капітан яхти «Купава», відомий яхтовий конструктор Юрієм Бондарем, а також стерновий Валерій Деймонтович.

 

Київський міський крейсерський яхт-клуб - найстарший яхт-клуб Києва, заснований 1967 року, та найбільший в Україні, флот якого налічує понад 100 вітрильних крейсерських яхт.

 

сайт клубу:

http://yachtclub.kiev.ua/

 

блог Михайла Іллєнка:

http://www.opennight.org.ua/view_cat.php?cat=6

 

інформація про перебіг експедиції яхти «Купава»:

 http://uarl.com.ua/news/antarctida/index.htm

 

Контакти: Жанна Максименко-Довгич + 38067 449 38 49, jeanne.dovhych@gmail.com,

 

прес-секретар Київського крейсерського яхт-клубу, член екіпажу яхти «Mambo»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15024
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду