detector.media
19.05.2010 14:30
20 травня – прес-конференція кінорежисера Михайла Іллєнка і членів екіпажу яхти «Купава», яка здійснює навколосвітнє плавання

20 травня  о 18.00 у кают-компанії  Київського міського крейсерського яхт-клубу за адресою Дніпровська набережна, 12 (метро «Осокорки»). 

 

Кінорежисер Михайло Іллєнко - яхтовий капітан з 40 річним досвідом, капітан яхти «Карат», відомий український кінорежисер, актор та сценарист, автор фільмів на мариністичну тематику - «Фучжоу», «Княжа регата», організатор кінофестивалю «Відкрита ніч».

 

На борту «Купави» Іллєнко знімав документальний фільм про перші етапи подорожі, а також проводив разом з членами команди «Купави» в Кордильєрах натурні зйомки кадрів для свого нового художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

 

Як повідомляла ТК, 11 листопада минулого року «Купава» вийшла з Київського міського крейсерського яхт-клубу в навколосвітню подорож. Вона  вже здолала значну частину навколосвітнього маршруту, який  проліг річкою Дніпро, Чорним, Мармуровим, Середземним морями та Атлантичним океаном. Зараз вітрильник знаходиться в яхт-клубі міста Монтевідео, Уругвай.

 

Капітан яхти «Купава», відомий яхтовий конструктор Юрієм Бондарем, а також стерновий Валерій Деймонтович.

 

Київський міський крейсерський яхт-клуб - найстарший яхт-клуб Києва, заснований 1967 року, та найбільший в Україні, флот якого налічує понад 100 вітрильних крейсерських яхт.

 

сайт клубу:

http://yachtclub.kiev.ua/

 

блог Михайла Іллєнка:

http://www.opennight.org.ua/view_cat.php?cat=6

 

інформація про перебіг експедиції яхти «Купава»:

 http://uarl.com.ua/news/antarctida/index.htm

 

Контакти: Жанна Максименко-Довгич + 38067 449 38 49, jeanne.dovhych@gmail.com,

 

прес-секретар Київського крейсерського яхт-клубу, член екіпажу яхти «Mambo»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY