detector.media
11.08.2009 12:33
15-17 вересня - конференція «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку»

15-17 вересня 2009 року у Києві відбудеться Друга європейська конференція видавців і розповсюджувачів преси «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку».

 

Організатори: Українська асоціація видавців періодичної преси, Некомерційне партнерство «Національна мережа поширення преси «Союзпечать» (Росія). Акція пройде за підтримки Гільдії видавців періодичної преси й Асоціації незалежних регіональних видавців (Росія).

 

Офіційні партнери: Група компаній «Альянс» (Росія), ВД «Секретні матеріали - Україна», ВД «ТОЛОКА», консалтинг-партнер: Академія комунікації й інформації (Росія).

 

В межах конференції заплановані доповіді, тематичні дискусії, круглі столи, ділові ігри і майстер-класи, аналітичні й інформаційні повідомлення щодо конкретних практичних бізнес-рішень, презентації видавничих проектів, а також корпоративних сайтів підприємств поширення, зустрічі з топ-менеджерами компаній роздрібного й гуртово-роздрібного поширення преси на Україні.

 

Гості конференції:

-  Євгеній Абов, віце-президент Усесвітньої газетної асоціації (WAN), віце-президент Гільдії видавців періодичної преси.

- Юлія Казакова, виконавчий директор Гільдії видавців періодичної преси (м. Москва).

 

Модератори і ведучі дискусійних майданчиків - керівники найуспішніших підприємств галузі і галузевих громадських організацій.

 

Теми для обговорення:

 

- Поширення періодики в Європі в умовах кризи і скорочення споживчого попиту населення на всі групи товарів: поточна ситуація і нові тенденції.

- Майбутнє мереж збуту в Україні, у СНД, у Європі. Тенденції, особливості моменту, специфіка окремих ринків.

- Найуспішніші практики продажу накладу в Україні: як в умовах кризи змінюються успішні форми взаємодії видавців і розповсюджувачів в Україні?

- Взаємодія видавничих компаній і мереж дистрибуції преси.

- Прогноз розвитку друкованих ЗМІ Росії до 2020 року. Ініціативи ГВПП у нових ринкових умовах тощо.

 

Вартість реєстраційного внеску (участь у конференції, інформаційні матеріали, обіди, кава-паузи, трансфери). Участь у Дні практичних зустрічей з розповсюджувачами, гала-вечорі 16 вересня 2009 р. і проживання оплачуються окремо.

 

- Для видавців і розповсюджувачів - 2000 грн. (ПДВ 0%) *

- Для неоператорів ринку - 5750 грн. (ПДВ 0%)

 

Вартість участі в Дні практичних зустрічей з розповсюджувачами (15 вересня, одна людина) - 630 грн. (ПДВ 0%) *.

 

Участь у Гала-вечорі 16 вересня 2009 р. із однієї людини - 870 грн. (ПДВ 0%).

           

 * Членам «Союзпечаті» і УАВПП надаються знижки відповідно до Положень про членство.

 

Проживання: «Президент - готель», готель «Либідь» (оплачується окремо).

 

Щоб узяти участь у конференції, слід заповнити заявку і відправити її факсом або електронною поштою на адресу оргкомітету, оплатити реєстраційний внесок і проживання не пізніше 7 вересня 2009 року.

 

Рахунок дійсний для оплати протягом 3 днів.

 

У разі відмови від участі в конференції менш ніж за 7 робочих днів до початку конференції, учасник має заплатити штраф у розмірі 50% від вартості сплаченого реєстраційного збору і проживання в обраному готелі. Якщо участь у конференції анулюється за 3 дні до дати її проведення, учасникові сплачені грошові кошти не повертаються.

 

Додаткова інформація:

Винникова Дарина - координатор конференції

Тел/ Факс: +38 (044) 425-57-87

Моб.: +38 (050) 415-34-24

e-maіl: pr@uapp.org

web: www.uapp.org

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY