До 9 червня журналістам регіональних, а до 11 червня – загальнонаціональних медіа - реєстрація для участі у прес-турі єврокомісара Маріан Фішер-Бьоль

3 Червня 2009
3095
3 Червня 2009
15:31

До 9 червня журналістам регіональних, а до 11 червня – загальнонаціональних медіа - реєстрація для участі у прес-турі єврокомісара Маріан Фішер-Бьоль

3095
До 9 червня журналістам регіональних, а до 11 червня – загальнонаціональних медіа - реєстрація для участі у прес-турі єврокомісара Маріан Фішер-Бьоль

Представництво Європейської Комісії в Україні та міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошують українських журналістів узяти участь у прес-турі, присвяченому візиту європейського комісара у справах сільського господарства та розвитку сільської місцевості  Маріан Фішер-Бьоль до Києва.

 

І. Для журналістів загальнонаціональних медіа прес-тур відбудеться 16 червня 2009 року.

 

Орієнтовна програма прес-туру міститиме:

 

Б) супроводження комісара під час її візитів у регіонах України, що включатиме оцінку результатів діяльності різних типів сільських господарств (16 червня 2009 року).

 

Журналістам організатори покривають: трансфер протягом прес-туру, обід.

 

Участь у прес-турі тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена. Анкети приймають до 18-ої години 11 червня 2009 року.

 

ІІ. Для журналістів регіональних медіа прес-тур відбудеться 15-16 червня 2009 року.

 

Орієнтовна програма прес-туру міститиме:

 

А) прес-конференцію та прес-брифінги європейського комісара Маріан Фішер-Бьоль і українських посадовців (15 червня 2009 року).

 

Б) супроводження комісара під час її візитів до сільських господарств у регіонах України, що включатиме оцінку результатів діяльності різних типів сільських господарств (16 червня 2009 року).

 

Регіональним журналістам організатори покривають: дорожні витрати за наявності квитків (потяг (купе), рейсовий автобус, маршрутка), проживання, харчування.

 

Участь у прес-турі тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена. Анкети приймають до 10-ої години 09 червня 2009 року.

 

Програма візитів модифікуватиметься, про що учасників повідомлять додатково.

 

Для реєстації слід заповнити анкету та надіслати її на адресу mailto:dvozhova@internews.ua 

 

Реєстраційна анкета

ЗМІ
ПІБ учасника (прізвище, ім'я, по батькові)
Місто
Посада
Номер Вашого мобільного телефону
Ваша електронна адреса (e-mail)
Номер телефону, факсу організації
Адреса сайту організації

 

За детальною інформацією звертатися до координатора проектів МГО «Інтерньюз-Україна» Ольги Сушицької:


тел: 8(044) 458-44-40, моб. 8 (067) 243-63-55, osushytska@internews.ua

 

Довідка: Від листопада 2004 року Маріан Фішер-Бьоль (Mariann Fischer Boel) посідає посаду європейського комісара у справах сільського господарства та розвитку сільської місцевості. Вона входить до складу Колегії європейських комісарів - керівного органу Європейської Комісії. До свого призначення на посаду комісара Маріан Фішер-Бьоль була помітною політичною фігурою своєї рідної країни - Данії, зокрема протягом трьох років (2001-2004) обіймала посаду міністра харчової промисловості, сільського господарства та рибальства. На посаді єврокомісара Маріан Фішер-Бьоль опікується питаннями реалізації Спільної аграрної політики ЄС.  

 

Однією з основний цілей візиту Комісара до України є обговорення відносин Україна-ЄС у сільськогосподарській сфері та відвідування конкретних сільських господарств нашої країни.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3095
Читайте також
29.05.2009 18:01
Микита Василенко, «Українська правда»
25 144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду