30 березня - круглий стіл «Криза в медіа: як захистити своє авторське право?»

25 Березня 2009
4887
25 Березня 2009
16:46

30 березня - круглий стіл «Криза в медіа: як захистити своє авторське право?»

4887
30 березня - круглий стіл «Криза в медіа: як захистити своє авторське право?»

У понеділок, 30 березня 2009 року, о 14.00 Регіональне представництво Фонду Фрідріха Еберта в Україні, Білорусі та Молдові і Київська незалежна медіапрофспілка проводять круглий стіл «Криза в медіа: як захистити своє авторське право?»

 

Місце проведення: конференц-зал Національної академії наук України, вул. Володимирська, 55, 1-й поверх /блакитний будинок на розі з вул. Богдана Хмельницького.

                                        

Учасники: юристи,  активісти профспілки, фахівці Держдепартаменту інтелектуальної власності, зацікавлені журналісти, медіаексперти, представники громадських організацій.

 

Теми до обговорення: авторське право і суміжні права в роботі журналіста, авторське право в стосунках найнятого працівника і працедавця, строк дії авторського права, порушення авторського права в щоденній роботі журналіста: на телебеченні, в друкованих ЗМІ, в новинних агенціях, в інтерент-виданнях; плагіат як порушення авторських прав (юридичні та технічні засоби захисту) тощо.

 

Бажана попередня акредитація: profpres@ukr.net, 8(050)310-44-41, контактна особа - Валентина Браганець.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду