Для використання символіки «Євро-2012» ЗМІ потрібен дозвіл УЄФА

23 Березня 2009
11753
23 Березня 2009
09:02

Для використання символіки «Євро-2012» ЗМІ потрібен дозвіл УЄФА

11753
Для використання символіки «Євро-2012» ЗМІ потрібен дозвіл УЄФА

Спілка європейських футбольних асоціацій (UEFA, УЄФА) розробляє офіційні інструкції для засобів масової інформації щодо використання символіки та словосполучення «Євро-2012» (чемпіонат Європи з футболу 2012 року, що пройде в Україні), повідомляє sostav.ua.

 

Про це повідомив Тарас Кислий, голова групи інтелектуальної власності юридичної фірми Magisters, яка є офіційним юридичним представником УЄФА із проведення «Євро-2012» в Україні. «Десь після травня з'являться офіційні інструкції УЄФА, адресовані безпосередньо ЗМІ, щодо використання символіки та словсполучення "Євро-2012"», - сказав він. Керуючий партнер фірми Олег Рябоконь пояснив, що УЄФА не збирається забороняти використання символіки, а лише роз'яснить, як робити це законно. За його словами, Державний департамент інтелектуальної власності разом із компанією Magisters готують низку семінарів, зокрема і для ЗМІ, на яких буде викладено позицію УЄФА з цього питання. Голова Держдепартаменту Микола Паладій запевнив, що «ситуація не буде доведена до абсурду, все буде в рамках чинного законодавства».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11753
Читайте також
10.04.2010 14:10
Софія Колодницька, для «Детектор медіа»
19 012
15.12.2009 11:32
Артем Скоропадский, «КоммерсантЪ-Украина»
7 456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду