Із 3 по 6 липня відбудеться майстер-клас «Introduction»

11 Червня 2008
11248
11 Червня 2008
10:59

Із 3 по 6 липня відбудеться майстер-клас «Introduction»

11248
Із 3 по 6 липня відбудеться майстер-клас «Introduction»
Із 3 по 6 липня в рамках Міжнародного освітнього проекту «Процесія символів» відбудеться майстер-клас «Introduction» («Знайомство»). Після майстер класу учасники запрошуються для подальшої участі у проекті. Захід організовано Moving Academy for Performing Arts МАРА (Amsterdam) і Національним центром театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (Київ).
 
Для участі у майстер-класі необхідно:
1. Завчасно зареєструватись – подати анкету учасника.
2. Підготувати трьох-хвилинне соло (етюд) з предметом.
3. Володіти базовим рівнем англійської мови.
4. Мати одяг, що не обмежує руху тіла.
5. Повністю звільнити себе від інших справ на період занять з 10:00 до 18:00.
 
«Знайомство» має подвійну роль: під час чотирьох днів тренінгу учасники знайомляться зі стилем та принципами роботи проекту, а викладачі знайомляться з персональними якостями учасників та формують групи основних майстер-класів, що відбудуться протягом наступного навчального року. Майстер-клас складається з двох частин: фізичний тренінг «Good morning body» та праця над соло.
 
Реєстрація розпочинається 9 червня і триватиме до заповення групи – кількість місць обмежена. Участь у майстер-класі безкоштовна. Витрати учасників на переїзд з інших міст та проживання у Києві не відшкодовуються. Мова робочого спілкування – англійська.
 
Учасники, які успішно пройдуть майстер-клас «Introduction»/«Знайомство» будуть запрошені до основних майстер-класів проекту «Процесія образів» з перспективою подальшого навчання та творчої співпраці.
 
 
Додаткова інформація: href="http://kurbas.org.ua/mapa">http://kurbas.org.ua/mapa mapa.ukraine@gmail.com
 
Художній керівник: Олександр Чайка (097) 484 8090
 
Менеджер проекту: Ліна Романуха (068) 841 4800 (097) 986 3839
 
Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса, Володимирська, 23-В Київ, 01034
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11248
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду