25 березня відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Docudays.UA – V міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини в Україні

21 Березня 2008
19711
21 Березня 2008
11:20

25 березня відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Docudays.UA – V міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини в Україні

19711
25 березня відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Docudays.UA – V міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини в Україні
25 березня о 12.00 в приміщенні Укрінформу (Київ, Богдана Хмельницького 8/16) відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Docudays.UA – V міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини в Україні. Фестиваль триватиме з 28 березня по 4 квітня в київському Будинку кіно та в кінозалі Німецького культурного центру Ґете-Інституту. Учасники прес-конференції: Геннадій Кофман – директор фестивалю, Володимир Яворський – виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини (організатор), Юрко Покальчук – письменник.
 
Цього року учасниками фестивалю стали фільми з Боснії та Герцеговини, Грузії, Канади, Китаю, Індії, Ірану, Ізраїлю, Латвії, Македонії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Південної Африки, Росії, США, Чехії, Швеції, Швейцарії, України.
 
Відкриватиме фестиваль сенсація документального кіно 2007 року – повнометражний російсько-швейцарський фільм “Мати” режисерів Павла Костомарова та Антуана Каттіна. Стрічка здобула численні нагороди на кінофестивалях: Кіношок-2007 (головний приз у номінації “Кіно без кіноплівки”, приз кінопреси); XVIII Відкритий фестиваль документального кіно “Росія” (головний приз, приз кінопреси, приз фонду Романа Кармена); 50 Міжнародний лейпцизький кінофестиваль (“Найкращий східноєвропейський фільм”). Фільм також став лауреатом Національної премії “Лавр” (Росія).
 
Вхід на всі конкурсні та спеціальні покази Docudays.ua безкоштовний. Детальніше про події фестивалю дивіться на офіційному сайті: www.docudays.org.ua, З питань акредитації звертайтеся, будь ласка, за тел. 417-41-18, 8 050 612 00 20, Марина Говорухіна.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19711
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду