„Український журнал про права людини" презентують 4 квітня

30 Березня 2005
820
30 Березня 2005
18:35

„Український журнал про права людини" презентують 4 квітня

820
„Український журнал про права людини" презентують 4 квітня
„Український журнал про права людини" презентують 4 квітня. Це буде незалежнt виданням, яке безкоштовно буде поширюватись серед професійних правників, студентів та представників недержавних профільних організацій.

На презентації в Будинку вчителя будуть присутні: редактор журналу, член Вищої ради юстиції професор Микола Мельник, доктор Семен Глузман, відомі правники, дипломати, та експерти.

За мету журнал ставить висвітлення правозахисної діяльності в Україні за допомогою співпраці між правозахисниками, друкованими та електронними медіа; проведення досліджень і аналізу порушення прав людини та публікація цих досліджень та висновків; обговорення результатів на семінарах та круглих столах за участю представників третього сектору, державних посадовців, політичних на наукових діячів та мас-медіа.

Журнал вже має свою Інтернет-сторінку www.prava.kiev.ua.

"Детектор медіа" за інф. медіа-центру "Розмай"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду