Цими днями побачив світ „Український журнал про права людини”

16 Березня 2005
914
16 Березня 2005
11:59

Цими днями побачив світ „Український журнал про права людини”

914
Цими днями побачив світ „Український журнал про права людини”
Цими днями побачив світ перший в Україні журнал про права людини, повна назва – „Український журнал про права людини”. Журнал також має Інтернет-сторінку: www.prava.kiev.ua

Мета журналу – якомога ширше висвітлення правозахисної діяльності в Україні, за допомогою співпраці між правозахисниками, друкованими та електронними медіа; проведення досліджень і аналізу порушення прав людини та публікація цих досліджень та висновків; обговорення результатів на семінарах та круглих столах за участю НГО, державних посадовців, політичних на наукових діячів та мас-медіа.

Інф. Медіа-центру „Розмай”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду