ІТК створив Цифровий комітет

24 Грудня 2007
17382
24 Грудня 2007
21:16

ІТК створив Цифровий комітет

17382
ІТК створив Цифровий комітет
Індустріальний телевізійний комітет на своїх загальних зборах створив Цифровий комітет. Нова структура, як зазначила у коментарі «Телекритиці» виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, всіляко сприятиме виробленню спільних механізмів для переходу на цифрове мовлення телеканалів – учасників ІТК.
 
До складу комітету увійдуть представники каналів (переважно директори з розвитку), які контролюватимуть впровадження цифрового формату в Україні. Координатором Комітету тимчасово призначений генеральний директор каналу М1 Валентин Коваль. Голову комітету буде обрано після того, як остаточно будуть сформовані склад комітету, його цілі та завдання.
 
Як очікується, збори Цифрового комітету відбудуться одразу після Новорічних свят.
 
Індустріальний телевізійний комітет – галузева асоціація, що опікується інтересами учасників українського телевізійного ринку. Заснована 27 серпня 2002 року телеканалами «Інтер», «1+1», «Новий», ICTV, СТБ спільно з рекламними агентствами DMB&B/Starcom MediaVest Group, Provid/BBDO и Іnіtіatіve medіa. Станом на  14вересня 2006 року до ІТК приєднались РА FCB MA, телеканали ТЕТ, М1, «Україна» та НТН. Зараз в ІТК уже працюють Технічний комітет, що відповідає за телевізійні вимірювання, Юридичний та PR-комітети.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду