detector.media
19.02.2013 16:31
Савік Шустер переходить на «Інтер» - його проект замінить шоу Безулик
Савік Шустер переходить на «Інтер» - його  проект замінить шоу Безулик
Керівництво «Інтера» запропонувало співпрацю ведучому Савіку Шустеру.  «Шустер Live» замінить в ефірі ток-шоу «Справедливість». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Заміна проекту «Справедливість» проектом Савіка Шустера канал пояснює необхідністю підвищення рейтингів політичного мовлення.

 

«На сьогоднішній день програма Савіка Шустера - найпопулярніший політичний формат ток-шоу в країні і його вихід на "Інтері" дозволить суттєво зміцнити позиції телеканалу», - зазначив директор ТОВ «Національні інформаційні системи» Євгеній Кисельов.

 

Перша програма «Шустер Live» вийде на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 22 лютого 2013 року в 20.30.

 

«"Інтер" - лідер телевізійного ринку, і вихід "Шустер Live" на "Інтері" дозволить суттєво розширити аудиторію програми», - зазначив Савік Шустер.

 

Як повідомляє сайт каналу, ведуча Ганна Безулик залишиться працювати на «Інтері».

 

«Це рішення в компетенції керівництва каналу. Мені і моїй групі було зроблено пропозицію про роботу на телеканалі і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру», - сказала вона.

 

Нагадаємо, на початку 2013 року «Інтер» закрив політичне ток-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим (виходило з вересня 2009 року). Замість нього з  25 січня канал запустив  «Справедливість» з Ганною Безулик.

 

14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

Савік Шустер  працював на «Інтері» з 2007 по 2008 рік, коли робив суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера». У липні 2008 ведучий разом з  командою залишив канал і  розпочав співпрацю з телеканалом «Україна», де створив проект «Шустер live». У грудні 2010 року програма перейшла на Перший національний. Весь цей час суспільно-політичне ток-шоу Савіка Шустера виходило у вечірньому праймі п'ятниці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY