«Світ навиворіт-4» стартує на «1+1» 16-го лютого

14 Лютого 2013
5632
14 Лютого 2013
15:01

«Світ навиворіт-4» стартує на «1+1» 16-го лютого

5632
«Світ навиворіт-4» стартує на «1+1» 16-го лютого

Четвертий сезон програми Дмитра Комарова «Світ навиворіт» стартує на «1+1» 16 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи об 11.00.

 

У четвертому сезоні Дмитро Комаров та телеоператор Олександр Дмитрієв вирушили у експедицію до В'єтнаму. За час своєї подорожі вони відзняли понад 300 годин відео в HD-якості.

 

В ефір вийде 15 випусків  про мандрівку В'єтнамом.

 

«Всупереч нашим уявленням, В'єтнам -  це зовсім не нескінченні рисові поля, де працюють по пояс у воді селяни в традиційних конусоподібних капелюхах. Точніше, полів і капелюхів тут, звичайно, вдосталь, але є і надсучасні хмарочоси з вертолітними майданчиками, представництва найбільших світових компаній, модні бутики та шикарні автомобілі. Сучасний В'єтнам - коктейль традицій та інновацій», - зазначив автор і ведучий програми Дмитро Комаров.

 

Як повідомляє прес-служба,  Дмитро Комаров став першим журналістом, якому  дозволили працювати в традиційному театрі на воді з тисячолітньою історією. У театрі актори керують ляльками, стоячи по пояс у воді, а роль сцени виконує озеро.

 

Знімальна група побувала також у бухті Халонґ, де люди живуть у будинках на воді й ніколи не бувають на березі. Окрім цього у проекті будуть і історії українців: наприклад, кримчанин розповість, як став у В'єтнамі мільйонером завдяки своєму винаходу - підводним роботам, які бурять нафту у водах Південно-Китайського моря.

 

Також, за словами Дмитра Комарова,  оскільки «В'єтнам - нація ненажер», то у  четвертому сезоні програми з'явиться нова рубрика - «В'єтНЯМ»: «У ній ми навчимося готувати дюжину страв із жаб, розкриємо секрети приготування м'яса кобри, спробуємо щурів, суп з качиної крові й  решту гастрономічних кошмарів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду