detector.media
14.02.2013 15:01
«Світ навиворіт-4» стартує на «1+1» 16-го лютого

Четвертий сезон програми Дмитра Комарова «Світ навиворіт» стартує на «1+1» 16 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи об 11.00.

 

У четвертому сезоні Дмитро Комаров та телеоператор Олександр Дмитрієв вирушили у експедицію до В'єтнаму. За час своєї подорожі вони відзняли понад 300 годин відео в HD-якості.

 

В ефір вийде 15 випусків  про мандрівку В'єтнамом.

 

«Всупереч нашим уявленням, В'єтнам -  це зовсім не нескінченні рисові поля, де працюють по пояс у воді селяни в традиційних конусоподібних капелюхах. Точніше, полів і капелюхів тут, звичайно, вдосталь, але є і надсучасні хмарочоси з вертолітними майданчиками, представництва найбільших світових компаній, модні бутики та шикарні автомобілі. Сучасний В'єтнам - коктейль традицій та інновацій», - зазначив автор і ведучий програми Дмитро Комаров.

 

Як повідомляє прес-служба,  Дмитро Комаров став першим журналістом, якому  дозволили працювати в традиційному театрі на воді з тисячолітньою історією. У театрі актори керують ляльками, стоячи по пояс у воді, а роль сцени виконує озеро.

 

Знімальна група побувала також у бухті Халонґ, де люди живуть у будинках на воді й ніколи не бувають на березі. Окрім цього у проекті будуть і історії українців: наприклад, кримчанин розповість, як став у В'єтнамі мільйонером завдяки своєму винаходу - підводним роботам, які бурять нафту у водах Південно-Китайського моря.

 

Також, за словами Дмитра Комарова,  оскільки «В'єтнам - нація ненажер», то у  четвертому сезоні програми з'явиться нова рубрика - «В'єтНЯМ»: «У ній ми навчимося готувати дюжину страв із жаб, розкриємо секрети приготування м'яса кобри, спробуємо щурів, суп з качиної крові й  решту гастрономічних кошмарів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY