detector.media
26.11.2012 12:24
В’ячеслав Булавін залишає «Медіа Групу Україна»
В’ячеслав Булавін залишає «Медіа Групу Україна»
На його місце прийде Вероніка Радченко

В'ячеслав Булавін, керівник сейлз-хаусу «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ), залишає свою посаду. Цю інформацію газети «Коммерсантъ» «Детектор медіа» підтвердив пан Булавін особисто.

 

Він працюватиме в МГУ до кінця року, оскільки такий строк контракту. Хоча вже з 15 грудня місце пана Булавіна займе Вероніка Радченко, яка нині обіймає посаду баїнг-директора четвертого за оборотами рекламно-комунікаційного холдингу Aegis Media / GMG. CEO Aegis Media / GMG Олександр Гороховський підтвердив «Коммерсанту» інформацію про призначення Вероніки Радченко в МГУ.

 

В'ячеслав Булавін залишає компанію через зміну стратегії продажу реклами: за даними «Коммерсанта», наступного року МГУ планує об'єднатися з альянсом телевізійних груп «Інтер» і StarLightMedia. «У межах нових схем діяльності я надто важковаговик рекламний. Покоління змінюються, стратегії змінюються, підходи змінюються. Це життя, яке веде до зміни облич», - прокоментував він «Детектор медіа» причини свого відходу.

 

В'ячеслав Булавін працював в МГУ із серпня 2009 року, коли очолив департамент продажів каналу «Україна», а згодом - сейлз-хаус МГУ «Медіапартнерство». До цього він був керівником сейлз-хаусу «Відео інтернешнл - Пріоритет», що продавав рекламу на низці каналів, зокрема й «1+1».

 

«Я дуже спокійний щодо свого майбутнього. Усе колись завершується. Планую відпочити, а паралельно подумати», - сказав пан Булавін про свої подальші плани.

 

На запитання, чи планує він залишатися в Україні, чи їхати працювати за кордон, пан Булавін відповів, що це питання відкрите. «Моя ситуація добре описується словами Мандельштама: "Впереди густой туман клубится, и пустая клетка позади"».

 

Нагадаємо, у жовтні «Медіа Група Україна» призначила комерційного директора, яким став Володимир Квашин.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY