«Я люблю Україну» повертається на «1+1» 22 березня

13 Березня 2012
13504
13 Березня 2012
12:57

«Я люблю Україну» повертається на «1+1» 22 березня

13504
Виходитиме щовівторка о 21:40
«Я люблю Україну» повертається на «1+1» 22 березня

22 березня в ефірі «1+1» відбудеться прем'єра оновленого розважального проекту «Я люблю Україну». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щочетверга о 21:40.

 

«Я люблю Україну» - це ігрове шоу, у якому зірки відповідають на нетрадиційні запитання про українську історію, традиції, культуру, тощо. Кожна програма складається із 6-7 раундів.

 

У кожній грі конкурують дві зіркові команди із трьох учасників та капітанів - Василіси Фролової й Оксани Гутцайт. Ставити питання та стежити за перебігом подій буде Юрій Горбунов.

 

За словами Юрія Горбунова, «Я люблю Україну» - це телевізійний проект, який насамперед цікавий влучним поєднанням розважальної та пізнавальної складової: «Головна перевага нашого шоу в тому, що розважаючи ми допомагаємо телеглядачам дізнатися, чи можливо згадати цікаві факти про наш рідний край. Я дуже радий, що цей проект повертається на канал, на мою думку, саме таких, позитивних, проектів не вистачає нашому телебаченню».

 

Як писала «Детектор медіа», цей проект для «1+1» знімає Sister's Production Вікторії Забулонської та Марини Городецької.

 

Нагадаємо, що «Я люблю Україну» знімається за голландським форматом І Love My Country. Вперше «1+1» адаптував цей проект у 2009 році. Тоді ведучою проекту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд - Потап і Настя Каменських.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13504
Читайте також
30.03.2012 13:00
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
11 001
02.10.2009 17:53
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
79 677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду