«1+1» запускає проект «Я люблю Україну», але відмовляється від «дейтинг»-шоу з Ольгою Герасим’юк та Амадором Лопесом

19 Серпня 2009
22965
19 Серпня 2009
13:49

«1+1» запускає проект «Я люблю Україну», але відмовляється від «дейтинг»-шоу з Ольгою Герасим’юк та Амадором Лопесом

22965
«1+1» запускає проект «Я люблю Україну», але відмовляється від «дейтинг»-шоу з Ольгою Герасим’юк та Амадором Лопесом

У новому сезоні «1+1» запустить нове шоу «Я люблю Україну» за форматом голландської компанії Talpa (I love my country). Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Нагадаємо, раніше про цей проект та його ведучих писав сайт «Дуся».

 

За інформацією MBR, формат проекту передбачає змагання зірок, які мають відповідати на запитання про свою країну та цікаві факти, пов'язані з нею. У кожної команди є свої капітани, в українській версії ними стали Потап та Настя Каменських. Ведуча проекту Лідія Таран. У шоу активну участь бере аудиторія і передбачається музичний супровід.

 

Як пише MBR, програма вийде у праймі, однак в який саме день ‑ поки що невідомо.

 

Також за інформацією видання, «1+1» готує нове предпраймове шоу формату таблоїда і розповідатиме жовті скандальні історії про життя зірок.

 

Окрім цього, видання, з посиланням на неофіційні джерела, повідомляє, що «Плюси» не затвердили «дейтинг»-проект із ведучими Ольгою Герасим'юк та Амадором Лопесом. І, відповідно, проект на каналі не з'явиться, хоча була проведена істотна підготовча робота і знятий пілотний випуск. Ольга Герасим'юк пообіцяла ТК прокоментувати це питання за кілька годин.

 

У прес-службі «1+1» поки що ці питання не коментують.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22965
Теги:
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mobims_ru
3987 дн. тому
MESSAGE
Тетяна
5293 дн. тому
Погоджуюсь на всі 100 % щодо української мови. Що ж це за патріотичне шоу, якщо крім ведучої, ніхто українсткою не розмовляє. Доволі кумедно чути російську мову з українським акцентом від наших зірок. Ірина Марлені ще зовсім нещодавно розмовляла українською, а на цьому шоу раптом "забула", що вона родом з Хмельниччини, а не з Росії :)). Мало того, що майже всі наші політики розмовляють російською, тут ще й зірки, ніби насміхаючись, у шоу з такою назвою! говорять російською.
marta75
5296 дн. тому
Ну і що з того, що багато російської мови? Я розумію задум авторів програми. Навіть російськомовні українці повинні знати і любити державу в якій вони живуть. А в цьому і є, на мій скромний погляд, ідея програми. Не примушувати, не нав’язувати, а з гумором нести знання в маси. А ви хотіли, щоб після 70 років панування імперії, і приучування до думки, що ми другосортні, і що українська мова - це мова бидла - всі раптом скинувши ярмо панування защебетали мовою предків? Для цього дуже багатьом тра психіку сильну мати. Та й в підсвідомість вкорінено прєсмикатись перед старшим братєльніком. Так що спочатку треба викликати цікавість, інтерес до української культури, історії, а тоді і критикувати за мову...Щодо ведучих. Класнючі ведучі. По перше головна - Лідія, розмовляє виключно українською, що підкреслює мовну перевагу, а Настя і Потап, це просто хіт! - це також "продумані" ведучі. Насю і Потапа люблять всі діти України. Знаю, бо маю 9-річну дочку. Для неї більше Настя подобається, і вона за її команду вболіває, хто б там не був. І пісні співає моя дитина разом зо всіма, тим паче, що вони в режимі караоке. Так що крім подяки для авторів і дирекції 1+1, більше нічого додати. Може троха пафосно прозвучить, але - Дякую за те що прививаєте любов до нашої рідної, найкращої держави в світі - до України!!! цьом-цьом-цьом
Tatka
5304 дн. тому
вибачте за помилку, "російську" мову
Tatka
5304 дн. тому
Хочу висказати своє: Фе!!! організаторам шоу: Я люблю Україну" за російку мову. Мене обурює (і не тільки мене)те, що всі учасники шоу "кацапятся", хоча прекрасно володіють українською мовою. Не бачу логіки.Бажаю Потапу і Насті перейти на українську мову.
Алегарф
5357 дн. тому
Ага, Потап та Настя Каменських, самая украинская пара! Куда ни попадя их уже впихуют, тошнит : (
НеБульба
5357 дн. тому
НУ ШО, ОЛЮ? ПОМОГЛИ ТОБІ ТВОЇ ЛЯХИ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду