На вік-енд в ефірі «1+1» стартують «Я люблю Україну» і «Танцюю для тебе – 3»

16 Вересня 2009
26223
16 Вересня 2009
14:04

На вік-енд в ефірі «1+1» стартують «Я люблю Україну» і «Танцюю для тебе – 3»

26223
На вік-енд в ефірі «1+1» стартують «Я люблю  Україну» і «Танцюю для тебе – 3»

У наступні вихідні на «1+1» стартують два розважальні зіркові шоу каналу власного виробництва. Зокрема, 26 вересня  у звичному слоті о 20.00 стартує третій сезон «Танцюю для тебе», а 27 вересня о 20.20 вийде новий  проект каналу за форматом голландської компанії Talpa «Я люблю Україну». Про це йдеться у телепрограмі на  сайті «1+1».

 

Тим самим канал змінив концепцію слоту - останнім часом у праймі неділі «1+1» транслював художні фільми.

 

За форматом «Я люблю Україну» передбачає змагання  двох команд, до яких входять  зірки кіно, музики, спорту та телебачення, які відповідатимуть на запитання про свою країну та цікаві факти пов'язані з нею. Капітанами команд стали Потап та Настя Каменських, а ведучою проекту - Лідія Таран.

 

Участь у третьому проекті «Танцюю для тебе» візьмуть телеведуча Лідія Таран, співаки Аліна Гросу, Анастасія Приходько, Валерій Харчишин і актор серіалу «Тільки кохання» Олександр Нікітін, співак Фагот із гурту ТНМК, гімнастка Анна Безсонова, фігурист Руслан Гончаров та олімпійська чемпіонка із семиборства Наталія Добринська.

 

Також, як повідомляє прес-служба каналу 19 вересня «1+1» покаже художній фільм про підготовку до третього сезону «Танцюю для тебе-3».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду