detector.media
13.03.2012 12:57
«Я люблю Україну» повертається на «1+1» 22 березня
Виходитиме щовівторка о 21:40

22 березня в ефірі «1+1» відбудеться прем'єра оновленого розважального проекту «Я люблю Україну». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щочетверга о 21:40.

 

«Я люблю Україну» - це ігрове шоу, у якому зірки відповідають на нетрадиційні запитання про українську історію, традиції, культуру, тощо. Кожна програма складається із 6-7 раундів.

 

У кожній грі конкурують дві зіркові команди із трьох учасників та капітанів - Василіси Фролової й Оксани Гутцайт. Ставити питання та стежити за перебігом подій буде Юрій Горбунов.

 

За словами Юрія Горбунова, «Я люблю Україну» - це телевізійний проект, який насамперед цікавий влучним поєднанням розважальної та пізнавальної складової: «Головна перевага нашого шоу в тому, що розважаючи ми допомагаємо телеглядачам дізнатися, чи можливо згадати цікаві факти про наш рідний край. Я дуже радий, що цей проект повертається на канал, на мою думку, саме таких, позитивних, проектів не вистачає нашому телебаченню».

 

Як писала «Детектор медіа», цей проект для «1+1» знімає Sister's Production Вікторії Забулонської та Марини Городецької.

 

Нагадаємо, що «Я люблю Україну» знімається за голландським форматом І Love My Country. Вперше «1+1» адаптував цей проект у 2009 році. Тоді ведучою проекту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд - Потап і Настя Каменських.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY