ТВі знайшов заміну Дем’янчуку

23 Серпня 2012
9930
23 Серпня 2012
13:29

ТВі знайшов заміну Дем’янчуку

9930
Заступником гендиректора ТВі з питань програмування стала Оксана Іванюк
ТВі знайшов заміну Дем’янчуку

Посаду заступника генерального директора каналу ТВі з питань програмування обійняла Оксана Іванюк. Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

Пані Іванюк приступила до роботи на каналі близько місяця тому. Фактично вона виконує обов'язки колишнього генерального продюсера Сергія Дем'янчука, який залишив ТВі у 2011 році.

 

Оксана Іванюк працює на українському телебаченні з 1997 року. У 2006 році брала участь у перезапуску каналів «Кіно» і «Сіті» на посаді програмного директора, заступника генерального директора.

 

У 2010 році вона закінчила Вищі курси сценаристів і режисерів, майстерню продюсерів кіно і телебачення Олександра Роднянського. Протягом останнього року була директором «Продюсерського центру "Среда"».

 

У 2012 Оксана Іванюк разом з екс-сценаристами «Великої різниці по-українськи» Віктором Медведським та Сергієм Атрощенком створили власну виробничу компанію IQ Production.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду