detector.media
05.03.2012 18:43
«1+1» придбав проект компанії IQ Production «Добрий вечір»

Канал «1+1» придбав новий розважальний проект української компанії IQ Production - вечірнє телешоу «Добрий вечір». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Шоу є оригінальною розробкою компанії. Як зазначається, для його реалізації був запрошений режисер кінокомедій «Про що говорять чоловіки» і «Про що ще говорять чоловіки» Дмитро Дьяченко.

 

Півторагодинне шоу об'єднує різні гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, «несподіваний погляд на новини минулого тижня», інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі.

 

У кожному випуску «Доброго вечора» буде новий ведучий, в ролі якого виступить запрошена зірка: «Ведучий пропонує глядачам поглянути на знайомі життєві ситуації з різних, іноді зовсім несподіваних, сторін», - йдеться в повідомленні.

 

Одним з перших ведучих нового шоу «1+1» виступить Гоша Куценко.

 

Про зйомки цього шоу раніше писала «Дуся».

 

Як писала ТК, компанію IQ Production створили Віктор Медведський, Сергій Атрощенко й Оксана Іванюк, які раніше працювали в продюсерському центрі «Среда» Олександра Цекала. «Среда» зокрема, виробляє телепроекти «Велика різниця» і «Велика різниця по-українськи».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY