Газета «Дело» виходитиме тільки спецпроектами

17 Січня 2012
10366
17 Січня 2012
15:59

Газета «Дело» виходитиме тільки спецпроектами

10366
Газета «Дело» виходитиме тільки спецпроектами

Газета «Дело» припиняє постійний вихід і надалі виходитиме тільки під спеціальні проекти. Про це «Детектор медіа» повідомила Ірина Рубіс, генеральний директор видавництва «Економіка».

 

«"Дело" робить фокус на онлайн. Я не можу сказати, що ми закрили газету. Якщо у нас будуть якісь спецпроекти і ми відчуємо, що нам потрібне розповсюдження, присутність у друкованому варіанті, то ми будемо це робити. Ми не кажемо, що це буде щоденно. У нас зберігається штат, який кваліфікований для обох форматів роботи», - сказала вона.

 

Наразі у видавництві не визначилися, якою саме буде періодичність таких друкованих спецпроектів: «Ми зараз знаходимося на етапі формування бізнес-планів, тому не можу вам точно назвати періодичність».

 

Останні номери газети «Дело» вийшли в грудні 2011 року.

 

Нагадаємо, на початку 2011 року видавництво «Економіка» перевело газету «Дело» на щотижневий формат. Перед цим, влітку 2010-го, «Дело» скоротило періодичність виходу з 5 до 3 разів на тиждень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10366
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Viktor
4488 дн. тому
Панюшкіна винна лише в тому, що пішла на місце, до якого, мяко кажучи, не доросла. А газету знищили менеджери Пінчука. Всі люди з мізками, які це бачили, просто встали і пішли звідти. А Панюшкіна сліпо погодилась на це професіне харакірі. От і вся історія. В підсумку жаль видання, яке задавало тон на ринку ділової преси, і колектив, який був одним із найкращих. Жаль, що це не одиничний випадок. Ринок вільної преси практично знищений, якщо не власниками, то джинсою...
GenaK
4488 дн. тому
Призначення Світлани Панюшкіної головним редактором дууужжжеее схоже на призначення Громницької в Сегодня. Малологічне, закулісне. Хтось комусь позвонив, попросив. І саме це призначення стало остаточним ударом про кришці гробу тонучого корабля. Я не розумію логіку East One та пана Богуцького. Панюшкіна остаточно втопила газету, окільки всі бачили, що вона не дуже розуміла що з нею робити.
Пилип з конопель
4489 дн. тому
Коломойский грохнул Газету по-киевски, Пинчук укокошил Дело... Причем, зная изутри ситуацию в редакции Дела можно смело утверждать: если с колесами и трубами топ-менеджмент Пинчука управляться вроде умеет, то с в медиабизнесе они полные профаны. Т.е. если даже задача стояла удешевить актив или просто ликвидировать - то неужели Виктор Михайлович потребовал делать это с маниакальным упорством слона в посудной лавке? А последний процитированный выше коммент гендира издательства - это за пределами здравого смысла. Эй, коллеги, есть еще одно предложение - а попробуйте-ка выпускать деловое издание в виде комиксов! Особенно про украинскую экономику. Народ обхохочется! И Пинчуку прибыль...
Юля
4489 дн. тому
Капец! еще год назад была классная газета, везде ее цитировали...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду